Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Multimedya Öneri,Görüş ve Destek

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Multimedya Öneri,Görüş ve Destek

Forum üzerinden YouTube Serverlarının videolarının Embedded(Yerleştirilmiş)olarak izlenilebilmesi Mümkün hale getirilmiştir.
    Öncelikle Konunun bir örneğini ve nasıl yapılacağını sizinle paylaşmak istiyoruz.
    Bahsettiğimiz Embedded Video Paylaşımı

Videoların Bu şekilde bir pencere içerisinden İzlenmesini sağlamaktadır.

Youtube serverlarına Aktarılan videolarınızın Forum üzerinde bir tık ile forumdan ayrılmadan seyredilebilmesini sağlayan bu sistem siz forum kullanıcıları için daha görsel bir paylaşım sağlayacağını düşünüyoruz.

Nasıl Kullanabilirsiniz?
    1)İlk olarak paylaşmak istediğini YouTuBe videosunun linkinde http://www.youtube.com/watch?v=AhyoS40bNOk
    (v=) AhyoS40bNOk
    işaretinden sonra yazılı bulunan ve videoların YouTuBe deki Adresini temsil eden kodu (AhyoS40bNOk )kopyalıyoruz

2)Konuya Mesaj Yollama Penceresinde [ yt]ve [ /yt] Kodları arasına İlgili videonun bahsi geçen adresi konularak video forumda paylaşılabilir hale getiriliyor.

Örnek Kod:
    [ yt]AhyoS40bNOk[ /yt]

yt etiketleri(tagları) önünde boşluksuz olarak köşeli parantez içerisinde kullanıldığında video paylaşımı sistemi çalışır halde olacaktır

Önemli:
    a)Forum Kurallarına uymayan video Ve linklerin Kullanılması Yasaktır.
    b)Yürürlükte bulunan Fikri ve sinai hakları ihlal eden Videoların Kullanılmasıda Yasaktır.
    c)Bazı videolara Sahipleri tarafından bu tarz kullanıma izin vermediği için videoların görüntüleri embedded olarak izlenilememektedir.
    d) Video Paylaşımı Yapılan Mesajlarda video Kısmının alıntısının Yapılmasıda Sistem kullanımı ve Görsellik sebepleri yüzünden meydana getireceği zorluklar sebebi ile Kullanılmaması önemle rica olunur!

Video Google Servisi Nasıl Yapılır Anlatısı İçin http://forum.bordomavi.net/showpost....17&postcount=5
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.12.2006, 11:05.

Youtube videolarının yerleştirilmiş olarak izlenmesinin yanında bundan sonra forum üzerinde Video.Google servisininde iliştirilmiş olarak izlenme imkanı bulunmaktadır
    Embedded-İliştirilmiş Servis ile açıklamaları bu başlığın ilk mesajında bulabilirsiniz.

İlk mesajta anlatılan önergelere çok benzer bir şekilde video google Servisi uygulaması nasıl yapılır?

1)İzlenmek istenen video linki http://video.google.com/videoplay?do...16780857709914 olsun

2) Videonun google serverlarında ki linkinin = den sonra rakamlarla ifade edilen kısmını kopyalıyoruz 5233116780857709914
    Kopyaladığımız rakamları
    [ gv]5233116780857709914 [ /gv] taglarının arasına yerleştiriyoruz (Köşeli parantezden sonraki boşluklar silinerek)

3) Videolarımız artık izlemeye hazır hale geliyor

Önemli:
    Yukarıda ki mesajda YouTuBe Servisi için belirtilen kurallar bu servis içinde geçerlidir

Yorum

Foruma resim eklemek için www.imageshack.us sitesini kulana bilirsiniz.

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 00:10.

Yorum

• Youtube'den veya ''flv'' uzantılı Flash videoları program kullanmadan bilgisayarınıza farklı formatlarda kayıt etmek için...

1. İlk önce http://vixy.net/flv_converter adresinde gördüğümüz sarı bölgeye videonun URL sini yazıyorsunuz....

Youtube

-------------
        FLV (Ligtv video)

2. Daha sonra ''convert to'' kısmından bilgisayarınaza kaydedeceği formatı seçip ''Start'' butonuna tıklıyorsunuz.

3. Convert (çeviri) işlemi bittikten ve kendi serverına yükledikten sonra download linki ekrana gelecektir.

Burada ki linke tıklayarak video yu indirebilirsiniz.
        En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 24.01.2007, 15:32.
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Video Yardım

Şidmi Arkadaşlar Ben siteye Video Koyacam Tamam İyi anlatmışsınızda ben şimdi sitede yayınlanamsı için [ yt]aZ4bDwfGC9g[ /yt] Şu linki Forumun neresine Yapıştıracam Onu Anlamadım Tam Açık Anlatırsanız Çok Sevinirim.
          En son bordobluex tarafından düzenlendi; 19.10.2007, 18:20.

Yorum

Erol, [ yt]aZ4bDwfGC9g[ /yt] bu kodu ileti yazdığın bölüme yapıştırman yeterli...

Dikkat edersen kodlamada "[" işaretinden sonra bir boşluk var. O boşlukları kaldırırsan çalışır...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

Video Yardım

Yine Olmadı Sitemin Forum Köşesine aynı O şekilde yazı yazılan yere yapıştırdım yanıtı gönder yaptım ama çıkmadı boşlukta bırakamdım. Daha Detaylı Anlatırsanız Daha iyi olur. Burda Çıkıyoda Bizim Sitede Neden Çıkmıyo bizdemi sıorun var forum köşeinsinde ama aynı forum neden öyle oldu anlayamadım

Yorum

ELİMDE 70 DK'LIK(715 MB) SULTANLAR ŞEHRİ TRABZON VCD'si var.youtube'da olmuyor burda paylaşmak istiyorum ne yapmam gerekir belki elinizde vardır ama olmayanların çok beğeneceği bir vcd

saygılarımla....

Yorum

@Dere61

Vcd çin de MPEGAV klasöründe AVSEQ adında bir .dat dosyası olur. AVSEQ.dat dosyasını önce .mpg yapmalısın. VCDGear adında küçük ve ücretsiz bir yazılımla bu yapılabilir.

VCDGear yazılımını buradan indirebilirsin.

AVSEQ.dat dosyasını .mpg yaptıkdan sonra Windows Movie Maker içine alıp oldukça küçük boyutlara getirebilir ve bölebilirsin.

Yorum

İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @Dere61

Vcd çin de MPEGAV klasöründe AVSEQ adında bir .dat dosyası olur. AVSEQ.dat dosyasını önce .mpg yapmalısın. VCDGear adında küçük ve ücretsiz bir yazılımla bu yapılabilir.

VCDGear yazılımını buradan indirebilirsin.

AVSEQ.dat dosyasını .mpg yaptıkdan sonra Windows Movie Maker içine alıp oldukça küçük boyutlara getirebilir ve bölebilirsin.
                    abi tekrardan merhaba böldüm ama nası kaydedeceğimi bilmiyorum yani kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor bi yardımcı olursan sevinirim...

şöle bişey yaptım burdan sonrası nası olcak
                    En son __DERE__61 tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 14:42.

Yorum

kardeş ben devam edeyim istersen.
                      o videoları teker teker asağıdaki seriye sürükle. hepsini koyduktan sonra:
                      dosya - film dosyasını kaydet e bas. orda seçenekler var gerisi zaten basit...

Yorum

İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeş ben devam edeyim istersen.
                        o videoları teker teker asağıdaki seriye sürükle. hepsini koyduktan sonra:
                        dosya - film dosyasını kaydet e bas. orda seçenekler var gerisi zaten basit...
                        kardeş benim amacım filmi bölmek ondan sonra rapid'e veya megaupload'a atıp burda paylaşmak senin dediğini yaptım 690 mb fln yazıyodu bunuda paylaşmam imkansız paylaşım siteleri izin vermiyor ne dersin daha başka ne yapabilirim..yani filmi bölmek için...

Yorum

İlk olarak __DERE__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi tekrardan merhaba böldüm ama nası kaydedeceğimi bilmiyorum yani kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor bi yardımcı olursan sevinirim...

şöle bişey yaptım burdan sonrası nası olcak
                          Dosya, Film Dosyasını Kaydet dedikten sonra karşına Film kaydetme sihirbazı gelecek. Yani işin bitti sayılır.
                          Videoyu merakla bekliyoruz

Yorum

bordobluex, sen bu işlerden anlıyorsun galiba. Sana bir sorum olacak:

Ben Trabzonspor'un son iki lig maçında attığı gollerle bir klip yapmak istiyorum ama olmuyor. Ne yapmalıyım?
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

bayagı uzun bır klıp olacak.

Yorum

Çalışıyor...
                              X