Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Bendeki movie maker ya cok basit bişi yada ben istediğimi bulamıyorum bunun daha ileri bir versiyonu varmıdır acep yardımıcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Bendeki movie maker ya cok basit bişi yada ben istediğimi bulamıyorum bunun daha ileri bir versiyonu varmıdır acep yardımıcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Benim gösterdiğim Windows Service Pack 2 sürümündeki Movie Maker. Biraz farklı görüslerde mantığı aynı. Movie Maker içine video almak için sürükle bırak tekniğinide kullanabilirsin. Biraz kurcalarsan, sıkıntı yaşadığın yerlerde çözüm bulabileceğini düşünüyorum
Benim gösterdiğim Windows Service Pack 2 sürümündeki Movie Maker.
Biraz farklı görüslerde mantığı aynı. Movie Maker içine video almak için sürükle bırak tekniğinide kullanabilirsin. Biraz kurcalarsan, sıkıntı yaşadığın yerlerde çözüm bulabileceğini düşünüyorum
bu sitede photoshop programını kurmadan fotolarınız üzerinde oynama yapabiliyorsunuz. sadece açılan siteden gözatı tıklayın ve pc deki fotonuzu seçin daha sonra fotografınıza fotomontaj yaptıktan sonra pc ye kayıt edin hepsi bu kadar...
Resimlerin üzerine nasıl yazı ekleyeceğinizin anlatıldığı güzel bir mesaj
Windows ile bütünleşik gelen Paint programı ile grafik üzerine yazı ekleme işlemi anlatılıyor:
Youtoube ile ilgili videoları seyredemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Sitede youtoube ile ilgili video larda benim ekrana boş sayfa geliyor.Galiba youtoube ile ilgili bir şey indirmem gerekiyor.Onun linkini buraya yazıp ne yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar face te biri bi video paylaşmış
O senun güzelluğun başuma bela idi diye bir parça
O kadar karadeniz müziği dinleirm ama ilk defa duyuyorum bu parçayı aramadığım yer kalmadı
Malumunuz ben İzmit'liyim Karadenizli arkadaşlarımdan yardım istiyim dedim bu parçayı bulmam lazım çok beğendim kimin sölediğini bileniniz yada bulmama yardımcı olucak başka tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Yorum