Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cardozo için bende sana birkaç müzik önerisi yapayım kardeşim ama bunlar için ama başka videolar için değerlendirirsin

İlk müzik sahiden çok iyi

Ne günlerdi beee... Hatırlarsanız kötü skorlar almaya başlamıştık ve bu video stadta yayınlanmıştı. Ganzilis de bu parçayı kullanmıştı videoda

Yorum

Müzik tercihine geçecek olursak, artık videolarda savaş müzikleri değil de dubstep tarzı müzikler kullanıyorlar...

Hem izlerken sıkmıyor hem de oyuncunun gollerine, asistlerine veya hareketlerine dinamizm katıyor...

Mesela;

En son B61 tarafından düzenlendi; 28.03.2015, 11:21.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Belli ki videonun güzel bir hale gelebilmesi için çok emek harcamışsın. O yüzden öncelikle EMEKLERİNE SAĞLIK demeliyim. Bu videonun çok daha iyisini hazırlayabileceğinden hiç kuşkum yok çünkü heyecanını yazılarından görebiliyorum.

Video ya gelince,

Görüntü de farklılıklar yapmak, tek bir standartta gitmek yerine daha farklı renkler kullanmak istemişsin. Bunlar da başarılı olmuşsun lakin içlerinde 3 - 5 tanesi videonun gidişatını bozdu diyebilirim. Bunlardan bir tanesi Mehmet Ekici'nin forma rengi.

Müzik anlamında ise başta çok iyi geliyordu ancak ilerledikçe kulağa hoş gelmemeye başladı. Seviye genel de aynı oranda kaldı ..

Bunları sana aktarırken video dahisi olduğumu düşünme, hatta hiç anlamam.

Sadece düzeltebilmen açısından sana yardımcı olmak istedim.

Tekrar emeklerine sağlık.

Devamını bekliyoruz
        BMN TRABZON

Yorum

Bak aşırı özgürlükçü insan;

Başlığı okuma zahmetine girdin mi? İçerikten haberin var mı? Genç bir arkadaşımız emek harcamış bir video hazırlamış. Sen bir "eline sağlık" bile demeden oyuncuyu takımdan nasıl uzaklaştırırız onun hesabını yapmışsın. Üstelik "şutlamak" gibi argo bir tabirle yapıyorsun bunu. Daha nasıl bir özgürlük bekliyorsun? BMN'de senin bile düşüncelerini ifade edebileceğin fazlasıyla demokratik bir ortam var. Ayrıca burası taraftar sitesi. Taraf olmak zorundasın. Tuttuğun takımı bilmediğimden belirteyim; Trabzonspor'dan yana.

Not: "" bu ifadeyi her cümlenin sonuna ekleyince çok özgürlükçü ve "biliyor" anlamında algılanmıyor. Komik oluyor sadece.

İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...beğenirsin beğenmezsin...burası özgür bir ortamsa ben düşüncelerimi söylerim arkadaş...senin söylediğine de kötü yorum yapmak bana yakışmaz...çünkü o da senin düşüncen...her şeyi olaylar ve zaman gösterecektir...

...önemli olan kimin haklı kimin haksız olduğu değil özgürce aklından geçeni söyleyebilmesidir..
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

İlk olarak Onur Muhcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belli ki videonun güzel bir hale gelebilmesi için çok emek harcamışsın. O yüzden öncelikle EMEKLERİNE SAĞLIK demeliyim. Bu videonun çok daha iyisini hazırlayabileceğinden hiç kuşkum yok çünkü heyecanını yazılarından görebiliyorum.

Video ya gelince,

Görüntü de farklılıklar yapmak, tek bir standartta gitmek yerine daha farklı renkler kullanmak istemişsin. Bunlar da başarılı olmuşsun lakin içlerinde 3 - 5 tanesi videonun gidişatını bozdu diyebilirim. Bunlardan bir tanesi Mehmet Ekici'nin forma rengi.

Müzik anlamında ise başta çok iyi geliyordu ancak ilerledikçe kulağa hoş gelmemeye başladı. Seviye genel de aynı oranda kaldı ..

Bunları sana aktarırken video dahisi olduğumu düşünme, hatta hiç anlamam.

Sadece düzeltebilmen açısından sana yardımcı olmak istedim.

Tekrar emeklerine sağlık.

Devamını bekliyoruz
            Estağfurullah düzeltmem gereken yönlerimi siz söyledikçe ben geliştireceğim kendimi. Evet müzik gerçekten 3 dk olmasına rağmen sıktı ama Cardozo için bulduğum müziğin sıkmayacağını düşünüyorum

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Bu arada videoyu BMN adı altında paylaştım yönetimden uğur abiyle görüştüm büyük ihtimal videoları BMN introsu ile gireceğim ve BMN'nin youtube'deki kolu olacağım bu benim için gurur verici
            FIRTINA

Yorum

...Ekici'yi bundesliga'ya veya diğer Avrupa liglerine imkanı yok pahalıya satamayız...Avrupa değeri bana göre 1100-1200 m Euro eder en fazla...ondan fazlasını da kusura bakmayın ama kimse vermez...araplara satalım desek bu seferde ekici gitmez.. alman kültürü almış adama çok para da versen ille de bundesliga der..ve halil gibi az paraya orta sınıf bir bundesliga takımına kapağı atar...sonuç olarak ekici bundesliga diye tutturmazsa elimizde kalır...

....peki elimizde kalması iyi midir...asla...bu seneki performansı üst düzeydeyken hemen elden çıkarılmalı....değerini bulduğunda kim olursa olsun hemen satılmalıdır...seneye ne bu performansı olur ne de elin oğlu bu kadar frikik attırır...en iyisi aklını çelip hemen araplara şutlamak...

...tüccar kafası ile düşünmek lazım...bak cavcav'a...kaşla göz arasında karate kid Aykut'la clara Soner'i nasıl itekledi bize...adam çöpü bile satıyor...

...Ekici'de seneye çöp olmadan diğer ıstakalarla beraber (yaklaşık 17 futbolcu) bu yaz döneminde hemen şutlanmalıdır..

....sonuç olarak Ekici'nin yerine kim oynarsa oynasın...önemli olan onun etinden sütünden para kazanmak...nasıl olsa amaçsız,ruhsuz,isteksiz,aidiyet duygusu olamayan bir takımımız var...ve değil ekici messi gelse bu durum uzun yüzyıllar değişmeyecek...

not:...bu camia ali kemal'i,serdar Bali'yi,hami'yi,Abdullah'ı,ogün'ü ve nice adamı sattı...ekici kim hacı...
              aynn bro
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynn bro

...senin de demek ki içinde cavcav ruhu var..aynı benim gibi...(şimdi bu lafı da terse çekerler)..

...aman dikkat et...beni ettikleri gibi seni de aforoz etmesinler...

Yorum

Sütlü köpüklü kafası dedikleri bu olsa gerek

Yorum

Ellerinize sağlık

Yorum

tecrübeler şunu gösteriyorki bir oyuncuyu ne kadar çok yükseltirseniz o kadar çabuk tüketilecek demektir.demba ba aşkı 6 ay anca sürdü beşiktaşta.şimdi göndelirmi muhabbetleri dönüyor.
                      TEKKEBALL

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sütlü köpüklü kafası dedikleri bu olsa gerek

...ekiciye bakınca dolar ve Euro topa vuruyor gibi görüyorum...ne içtiysem artık...epeyce köpürmüş demek ki...

Yorum

Şu adamı ne zaman görsem Mehmet Ekici geliyor aklıma Benziyorlarda biraz...

Yorum

ekici sadece kendine oynuyor ve cardozoya kesinlikle pas atmıyor gözlerim iyi görür .

Yorum

...ekiciye bakınca dolar ve Euro topa vuruyor gibi görüyorum...ne içtiysem artık...epeyce köpürmüş demek ki...
                              Eğer yeri doldurulacaksa Mehmet Ekici'nin yurt dışına tranferi caizdir.

Yorum

Eline sağlık Tolga... İlk çalışma için gayet iyi. Devamını bekiyoruz...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X