Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Ekici

Merhaba değerli BMN ailesi bu benim ilk video denemem oldu. İlk kez burada BMN ile paylaşıyorum. Eleştirileriniz benim için çok önemli bundan sonraki videolarım da bana ışık tutacak. İlk videom olduğu için acemiliklerim oldu zamanla aşacağıma inanıyorum. Desteklerinizi esirgemeyin renktaşlar..

Bir Ganzilistv olmak kolay değil olamam da

Forum yönetiminden ricam konunun birkaç gün bu başlıkta kalması daha sonra video bölümüne alınırsa çok sevinirim. Teşekkürler herkese iyi seyirler..

Edit.. BMN sunar

En son Tolga Kurt tarafından düzenlendi; 27.03.2015, 23:53.
    FIRTINA

Mehmet Ekici |#ME 8 MAESTRO

Ellerine sağlık, ilk video için gayet güzel olmuş. Yalnız yanlış anlamaz isen bir iki öneride bulunacağım.

1-İhtilal yazısını logo üstünde değildi, beyaz renkte estetik bir font ile yazarsan daha iyi olur.
    2-Bazı efektler ise güzel görüntü vermemiş, iki üç tanesini elersek göze daha hoş gelir.

Devamını bekliyorum
    En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 26.03.2015, 20:47.

Yorum

güzel olmuş. önce şutlar sonra asistler sonra da goller. sadece müziği sevmedim biraz daha tempolu bişi olsa daha iyi. bi de müzikle birlikte arkada spikerin gol sesleri ve seyirci sesleri de olsa çok daha heyecanlı olacak. tebrikler

Yorum

Eline sağlık güzel olmuş.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

güzel video olmuş tebrikler Tolga
          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

Emeğine sağlık.
            Hamiş

Yorum

eline saglik
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ellerine sağlık, ilk video için gayet güzel olmuş. Yalnız yanlış anlamaz isen bir iki öneride bulunacağım.

1-İhtilal yazısını logo üstünde değildi, beyaz renkte estetik bir font ile yazarsan daha iyi olur.
                2-Bazı efektler ise güzel görüntü vermemiş, iki üç tanesini elersek göze daha hoş gelir.

Devamını bekliyorum
                Estağfurullah söylediklerinizi hafızama kazıdım Cardozo videosunu yaparken uygulayacağım teşekkür ederim yorumunuz için
                FIRTINA

Yorum

Güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Yorum

İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Estağfurullah söylediklerinizi hafızama kazıdım Cardozo videosunu yaparken uygulayacağım teşekkür ederim yorumunuz için
                    sana müzik öneriym cardozo icin

adam gercekten hazirmisin degilmisini bakmadan cakiyor
                    ondan uyacagini düsünüyorum
                    ayni supernatural jaja videosuna cuk diye oturmasi gibi
                    ayrica müzik yeni mission impossible nda bas yapitlarindan olacagindan popülaritesine videonun ekstra etki edebilir
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      güzel video olmuş tebrikler Tolga
                      Teşekkürler Kasım abi
                      FIRTINA

Yorum

Emeğine sağlık çok güzel olmuş
                        Cardozo ve Onur içinde bekliyorum.
                        Cardozo için Skillet- Hero şarkısıyla yaparsan hayalimdeki videomu gerçekleştirmiş olursun.

Yorum

Güzel olmuş video, emeğinize sağlık..

Yorum

Çok güzel olmuş yeni başlayan birisi için bir çırpıda izledim Emeğine sağlık.
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X