Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig | 2014-2015 | Maç Kayıtları
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Spor Toto Süper Lig | 2014-2015 | Maç Kayıtları
Etiketler: Yok
- Sabit
-
Özet görüntüleri LigTV'nin web sitesinden bulabilirsiniz.İlk olarak ddelikanli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesagol emege saygi,birde özetgöruntuleri de paylasabilirmisin renktas....
Yorum
-
biliyorum,ben arsiv yapiyorum,özetgöruntulerini de paylasabilirmisin mac özetleri gibi part part sevinirim gercekten,elimde 2008 den itibarenki mac özetleri bulunuyor bu sezonki haric,yardimci olabilirmisin....İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzet görüntüleri LigTV'nin web sitesinden bulabilirsiniz.
Yorum
-
Mozilla Firefox'a Video Download Helper programini yüklerseniz özet görüntüleri oynatirken bilgisayariniza indirebilirsiniz.İlk olarak ddelikanli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiliyorum,ben arsiv yapiyorum,özetgöruntulerini de paylasabilirmisin mac özetleri gibi part part sevinirim gercekten,elimde 2008 den itibarenki mac özetleri bulunuyor bu sezonki haric,yardimci olabilirmisin....
Yorum
-
mersin maçını yükleyecek misiniz?İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMozilla Firefox'a Video Download Helper programini yüklerseniz özet görüntüleri oynatirken bilgisayariniza indirebilirsiniz.
Yorum
-
Su an da maalesef kayitlar elimde yok. Hosterde sorun var ve beklemek zorundasiniz. Özür dilerim.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemersin maçını yükleyecek misiniz?
Yorum
-
estağfurullah.özürlük birşey yok.yenildiğimiz maçlar hariç bütün maçları indiriyorum.emeğiniz için teşekkürler.İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu an da maalesef kayitlar elimde yok. Hosterde sorun var ve beklemek zorundasiniz. Özür dilerim.
Yorum
-
soner gs 0-3 ts maçının full 90 dakikası benim bir arkadaşta var,İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS maçını yükleyecek misin Mehmet ? Yükleyemezsen de kaynak siteyi özelden söyleyebilir misin ?
fakat galatasaraylı, kendisi arşiv yapan biri.
ona paylaş dedim tamam dedi.
fakat sonra vazgeçti, adam gsli diye girme foruma gibisinden demişler oda vazgeçmiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum