Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Video / Resim gibi dosya paylaşım siteleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

teşekkürler kardeşim allah razı olsun
    işkenaz

Yorum

Türkçe bir dosya yükleme sitesi: badongo.com

Ücretsiz bir üyelik edinip Çoklu Dosya da yükleye biliyorsunuz.

badongo.com, dosyaları daha hızlı yüklemeniz için yardımcı bir program
      ve site içinde Fotoğraf Albümü oluşturmanıza imkan veriyor.

Yorum

FreeShare bir resim yükleme sitesi. ImageShack sitesine bir altarnatif.

Yardım sayfasına ulaşmak için tıklayın.

Mozilla Firefox
        internet tarayıcısı kullanıcıları, web sitelerinde gördükleri resimleri, kuracakları eklenti sayesinde FreeShare ve ImageShack sitelerine kolayca yükleyebilir.

FreeShare eklentisini burayı,
        ImageShack eklentisi için burayı tıklayın.
        En son bordobluex tarafından düzenlendi; 10.04.2007, 08:06.

Yorum

İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FreeShare bir resim yükleme sitesi. ImageShack sitesine bir altarnatif.

Yardım sayfasına ulaşmak için tıklayın.

Mozilla Firefox
          internet tarayıcısı kullanıcıları, web sitelerinde gördükleri resimleri, kuracakları eklenti sayesinde FreeShare ve ImageShack sitelerine kolayca yükleyebilir.

FreeShare eklentisini burayı,
          ImageShack eklentisi için burayı tıklayın.
          Teşekkürler Osman abi, anladığım kadarıyla çok gözde bir program
          Fanatik Pacci

Yorum

FileSend güzel bi dosya yükleme sitesi. Yükleme sonrası indirme ve silme linkine sahip oluyorsunuz. Üye olup yüklediğiniz dosyaları kontrolde edebilirsiniz.

Yorum

Bir başka dosya yükleme sitesi.

Yorum

flickr

Kesinlikle memnun oldugum ve kullanimi cok yaygin olan bir fotograf paylasim sitesi

http://www.flickr.com

hatta ben burada bir trabzonspor mania diye bir grup olusturdum isteyen arkadaslar katilabilir, Trabzonspor ile ilgili resimlerini paylasabilirler.
                linki de ahha budur

http://www.flickr.com/groups/tsmania/

su an cok yeni ama giderek kendi capinda buyuyecegine inaniyorum katilimlarla,

yahoo mail adresiniz var ise yahoo hesabinizi kullanarak direk uye olabiliyorsunuz, bedava uyelik icin 200 fotograflik bir limit var, ayrica da aylik 10 MB yanlis hatirlamiyorsam upload limiti var aylik, o yuzden fotograflarin boyutlarini kucultmek de fayda var upload ederken.
                En son Selimag tarafından düzenlendi; 07.09.2007, 18:59.
                There are 10 kinds of people
                Those who understand binary and
                Those who don’t

Yorum

http://www.flickr.com/groups/tsmania/

ya bu siteye herkesi bekliyorum bu arada arkadaslar.. ziyaret ederseniz ve hatta resimleriniz ile katilirsaniz sevinirim...
                  There are 10 kinds of people
                  Those who understand binary and
                  Those who don’t

Yorum

Tek tıkla indirme yapılabilen dosya yükleme sitesi:

Dosya aktarımı hızlı, sorunsuz ve bir kerede 200 MB büyüklüğünde dosyalar yükleyebiliyorsunuz. Dosyaları indirmek için beklemek ve kod yazmak gibi sıkıntısı yok. Üye olmadan yüklenen dosyalar 7 Gün saklanıyor ancak ücretsiz üye olup kendi dosya depolama alanınıza kavuşabiliyorsunuz.

www.divshare.com

Yorum

stage6.divx.com
                      bu siteyi tavsiye ederm... ayrıca yüklediğiniz videolardan para bile kazanabilirsiniz burda bu siteyi bi bilgisayar dergisinde görmüştüm.. güzel site ama pek dolaşmadım.. sitenin avantajı para kazandırması yanında divx yüklenebilmesi... böylece görüntü kalitesi de artıyor...

bu sitede ise merak ettiğiniz her türlü konuda video bulabilirsiniz... genelde o konu hakkında uzman ve ünlü olan kişilere sormuşlar ve videoya kaydetmişler... burçlara meraklıysanız.. insan ilişkileri ile ilgili iseniz tavsiye ederm... genelde en çok izlenen video sunumları bu konu hakkında... genelde röportaj niteliğinde olmuş... ben ingilizce dersleri için bakıyordum... o zaman rastlamıştım.... belki sizinde işinize yarayacak şeyler bulursunuz...

bu siteler dışında
                      my.videoegg.com
                      blip.tv

eefoof.com
                      Brightcove’s secure and scalable streaming platform empowers organizations to host, share, and monetize video content with reliability and ease. Elevate your video strategy—get a demo today.

one.revver.com/revver
                      break.com
                      ts li değilim... ama bir karadenizli olarak daha iyi yerde olmasını isterim... umarım birgün olur da trabzon ve barcelonayı beraber izleme fırsatı bulurum... 03,11,2007 siteye son girişim...

Yorum

Hepimizin video yüklediği YouTube.com da bazı yararlı değişiklikler yapıldı.

Yüklediğimiz video 10 Dakika ya da 100 Mb olmalı sınırı değiştirilmiş. Yüklediğimiz video yine 10 dakika dan uzun olmayacak fakat 100 mb olan sınır 1 gb değerine yükseltilmiş. Yüklediğimiz videoların .FLV formatına dönüştükten sonra da yüksek görüntü kalitesinde olmasını sağlayabilir.

Bir diğer yenilikde çoklu video yükleme seçeneğinin gelmesi. Aynı anda birden fazla video yükleyebileceğiz. Bunun için önce buradan indireceğimiz küçük uygulamayı çalıştırmanız gerekiyor. Daha sonra buradaki yükleme sayfasından çoklu dosya yüklemeye başlayabiliyoruz.

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 11.11.2008, 18:08.

Yorum

Bir dosyayı başka birine yada birilerine göndermek için kullana bileceğiz basit bir dosya yükleme sitesi. Yüklendiğiniz dosya yarım saat sonra siliniyor. Bu seçenek tercihli yapılmış ve en fazla 1 hafta saklamanıza imkan veriliyor.

Yüklediğiniz dosyanın linki beklemeden hemen indirilebiliyor.

Forumlarda değilse de arkadaşlar arasında tercih edilebilecek güzel bir dosya yükleme sitesi.

www.senduit.com

Yorum

Benim şu ana kadar beğendiğim sitelerden bir tanesi...Ama dosyalar kaç gün tutuluyor bilemiyorum.

Yorum

Aynı anda çoklu resim yükleyebileceğimiz bir site daha. imageWaiter

Yüklemek istediğiniz resimleri seçip Start Uploading düğmesini tıklayın. Yükleme bittikten sonra gerekli linkleri alacaksınız. (Site tanıtımı ve Yardım bir arada )

İşte indirme linklerimiz. Bildiğiniz gibi resminizin forumda doğrudan görüntülenmesi için Direct Link'i seçmelisiniz. Büyük resimler için uygun olan önizlemeli görünüm için ise Thumbnail for forums linkini seçmeniz gerekiyor.
                              En son bordobluex tarafından düzenlendi; 23.06.2008, 21:02.

Yorum

tam istediğim gibi bişi idi bu çoklu olan Osman saol
                                fakat 2 foto yüklediğim halde sadece ilkinin link i çıkıyor
                                En son Burçak tarafından düzenlendi; 23.06.2008, 20:05.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X