Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club ile Görüşme (Önerilerinizi Bekliyorum)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club ile Görüşme (Önerilerinizi Bekliyorum)

Merhaba renkdaşlarım. Bundan 10 gün önce TS Club' dan sorumlu yöneticimiz Murat Türköz, Genel Müdür Yardımcısı Bahadır bey, Tasarımcı Zeynep hanım ve yine tasarımcı Cenk bey ile görüştüm. 1 hafta içinde yapabildiğim kadar forma ve t-shirt tasarımı yapmıştım onları gösterdim. Beğenildi fakat formalara birşey yapamıyorlarmış. T-Shirt tasarımlarımı filan beğendiler. Onur Kıvrak' a özel tasarım t-shirt ve şal atkı üretilecek bunun fikrini ben verdim. Ayrıca kaleci formaları yakında TS Clublarda satışta olabilir. Bunun notunu aldılar. Herneyse gelelim sadede benden yine tasarımlar bekliyorlar, bu ay sonuna kadar yeni kataloğumu bastırıp önlerine sürücem. Sizden de önerileriniz varsa benimle paylaşmanızı istiyorum. Ben taraftarın içinden geldiğim için benim önerilerime çok sıcak bakıyorlar. Tasarımlarımı çok beğendiler ve benimle ilgilendiler sağolsunlar.

Merhaba. Öncelikle bunları dikkate alacaklarsa gerçekten sevinirim.
    Tasarımlar için birkaç notum olacak.
    Bayan ürünlerinde pul kullanmaktan vazgeçilsin.
    Trbzn yazılmaktan kesinlikle vazgeçilsin. Trabzonspor yazısı ya da logosu muhakkak bir yerde olsun.
    Ürünler çok kısa yapılıyor. Biraz dikkat edilsin.
    Erkek sweatlerine bayan bedeni konulsun. En önemli sorun bu.
    Bayan ürün tasarımları ciddi anlamda berbat haberleri olsun.
    Beyaz tişört kullanmaktan vazgeçsinler.
    Bu tarz dilekleri iletme imkanınız olursa sevinirim.

Yorum

Forma tasarımlarınıza baktım.
      Siyah forma var aralarında. Kaliteli bir kumaş ile o ürünü TS Club çıkarsın iyi ciro yapar.
      Tek fark nike logosu ve tt yazısı.
      Ama gidip yine işe yaramaz bir bez parçası ile o ürün ortaya çıkarsa zahmet etmesinler.
      Naylon forma kumaşı ile o ürün çok güzel olabilir.
      O formayı sunun bence. Çıkarsınlar.

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merhaba. Öncelikle bunları dikkate alacaklarsa gerçekten sevinirim.
        Tasarımlar için birkaç notum olacak.
        Bayan ürünlerinde pul kullanmaktan vazgeçilsin.
        Trbzn yazılmaktan kesinlikle vazgeçilsin. Trabzonspor yazısı ya da logosu muhakkak bir yerde olsun.
        Ürünler çok kısa yapılıyor. Biraz dikkat edilsin.
        Erkek sweatlerine bayan bedeni konulsun. En önemli sorun bu.
        Bayan ürün tasarımları ciddi anlamda berbat haberleri olsun.
        Beyaz tişört kullanmaktan vazgeçsinler.
        Bu tarz dilekleri iletme imkanınız olursa sevinirim.
        Forma tasarımlarınıza baktım.
        Siyah forma var aralarında. Kaliteli bir kumaş ile o ürünü TS Club çıkarsın iyi ciro yapar.
        Tek fark nike logosu ve tt yazısı.
        Ama gidip yine işe yaramaz bir bez parçası ile o ürün ortaya çıkarsa zahmet etmesinler.
        Naylon forma kumaşı ile o ürün çok güzel olabilir.
        O formayı sunun bence. Çıkarsınlar.
        Merhaba Sibel hanım önerilerinizi not aldım. Tasarımlarımdan siyah formayı beğendiğiniz içinde ayrıca mutlu oldum

Yorum

Ben tasarım sayfanızı yeni gördüm. Ve siyah forma gerçekten hoş. Başka güzel tasarımlar da var.
          Yani TS Club'ı forma çıkarma konusunda ikna edin bence. Hem onlar kazanır hem biz mutlu oluruz.

Yorum

Ynt: TS Club ile Görüşme (Önerilerinizi Bekliyorum)

Bayan ürün tasarımları cidden sıkıntılı ve kumaşalar fazlasıyla kalitesiz.
            Ama önemli bi nokta olarak beden sıkıntısı çok yaşanılıyor.Bunu dile getirirseniz sevinirim.

Yorum

Ben tasarım sayfanızı yeni gördüm. Ve siyah forma gerçekten hoş. Başka güzel tasarımlar da var.
              Yani TS Club'ı forma çıkarma konusunda ikna edin bence. Hem onlar kazanır hem biz mutlu oluruz.
              Forma çıkarma konusunda ancak şu şekilde olabilir demişlerdi nike ile ayrılıp kendi formamızı üretirsek ya da başka bir firma ile anlaşırsak onlara bu tasarımları yaptırabiliriz. Ayrıca normal forma kumaşına bu benim yaptığım tasarımlarıda yapabilirler gittiğimde söylemiştim düşünüceklerdi. Gidince yine ısrar ederim.

Yorum

İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bayan ürün tasarımları cidden sıkıntılı ve kumaşalar fazlasıyla kalitesiz.
                Ama önemli bi nokta olarak beden sıkıntısı çok yaşanılıyor.Bunu dile getirirseniz sevinirim.
                Önerinizi not aldım Öznur hanım ileteceğim.

Yorum

Arma çok amatörce ürünlerde bu konuya dikkat etmeleri lazım bir fenerbahçe galatasay beşiktaş bunlara baktığında armanın duruş şekli daha güzel duruyor güzel kaliteli ürünler şık olacak çıkarmaları lazım fiyatları önemli değil parahalı olsun ama değsin yani pazar malı çingan tayfası ürünler olmasın
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arma çok amatörce ürünlerde bu konuya dikkat etmeleri lazım bir fenerbahçe galatasay beşiktaş bunlara baktığında armanın duruş şekli daha güzel duruyor güzel kaliteli ürünler şık olacak çıkarmaları lazım fiyatları önemli değil parahalı olsun ama değsin yani pazar malı çingan tayfası ürünler olmasın
                    Not aldım ileteceğim Veysel bey.

Yorum

Sağolun hocam
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

TS Club ile Görüşme (Önerilerinizi Bekliyorum)

Taraftarla daha sık iletişime geçmeye çalışsınlar. Benim tek arzum bu yönde.

Şikeciler her sene sırf görüntü için formalarını gazeteye koyup taraftar seçsin diyor.

Ben ilan masraf falan istemiyorum. 3-5 kişi gelsin üye olsun, istekleri anlasın.

Hatta giyim dışında kolay ev eşyaları vs. tarzı şeylerde gelsinler Çin'e, tercümanlıklarını ben yaparım. Tek kuruş almam, yeter ki bişeyler yapsınlar.

Ulan bu kadar vizyonsuz bir şehir olabilir mi ya.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

Efsane formadan sweat yapılmış bütün mağazalarda olursa çok satılacağını düşünüyorum.
                          Ürünlerin kalitesi arttırılması lazım aldığım ürünleri sadece katkı için alıyorum.Malzemeler çok kötü oluyor.Taraftarın mağazalara gitmesi için fiyatların indirilmesi lazım şuan "tarihi indirim" olduğu için biraz birşeyler olabilir,hep öyle olsa ürünler daha iyi olabilir.
                          Şuan kış aylarındayız gideyim TS-Club'tan şu ürünü alayım beni sıcak tutar diyebileceğim bir ürün yok!
                          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

bu kadar talep olmasına ragmen neden onur forması yok ????
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraftarla daha sık iletişime geçmeye çalışsınlar. Benim tek arzum bu yönde.

Şikeciler her sene sırf görüntü için formalarını gazeteye koyup taraftar seçsin diyor.

Ben ilan masraf falan istemiyorum. 3-5 kişi gelsin üye olsun, istekleri anlasın.

Hatta giyim dışında kolay ev eşyaları vs. tarzı şeylerde gelsinler Çin'e, tercümanlıklarını ben yaparım. Tek kuruş almam, yeter ki bişeyler yapsınlar.

Ulan bu kadar vizyonsuz bir şehir olabilir mi ya.
                              İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Efsane formadan sweat yapılmış bütün mağazalarda olursa çok satılacağını düşünüyorum.
                              Ürünlerin kalitesi arttırılması lazım aldığım ürünleri sadece katkı için alıyorum.Malzemeler çok kötü oluyor.Taraftarın mağazalara gitmesi için fiyatların indirilmesi lazım şuan "tarihi indirim" olduğu için biraz birşeyler olabilir,hep öyle olsa ürünler daha iyi olabilir.
                              Şuan kış aylarındayız gideyim TS-Club'tan şu ürünü alayım beni sıcak tutar diyebileceğim bir ürün yok!
                              İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu kadar talep olmasına ragmen neden onur forması yok ????
                              Öncelikle ilgi gösterip önerilerinizi yazdığınız için teşekkür ederim. Onur' un forması için çalışma başlatıldı diye biliyorum yakında TS Clublarda olacaktır. Gidince tekrar bu konuyu gündeme getireceğim. Önerilerinizi not alıyorum ileteceğim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X