Selamlar sevgili renkta$lar...!
Forumda 7. $ampiyonlukla ilgili aslinda bir alt forum olmasi fikrindeyim...
Cünki benim gözümde kazanilmi$ en güzel ve en anlamli $ampiyonluk olmu$tur...
Tüm sezon ya$anilanlar ve sonrasinda gelen 3 Temmuz olayi "özel bölümü" hak ediyor...
Neyse...
Gel gelelim "Multimedya" bölümüne, ki bu bölümde 7. $ampiyonlugumuza giden yoldaki kayitlari sizlerle payla$mak istedim...
Ne yazik ki tüm sezondan $u an sadece yarisi mevcut...
Özetler, Full maclar, Mac sonu röportajlari ve Maraton programiyla bir cok kaydi bu ba$lik altinda sizlerinde yardimiyla derleyip toplamak istiyorum...
Bu yüzden elinde 2010-2011 sezonuna ait ne varsa bana özel mesaj yoluyla olsun veya buradan yorumlayarak ula$masini rica ediyorum...
Diger ba$liklarda oldugu gibi tek mesajda birden fazla mac kaydi yerine, her mac icin ayri bir mesaj olu$turacagim...
Kayitlar bana ait degildir!
1. Hafta Ankaragücü maciyla ba$liyorum...
Vira Bismillah!
Forumda 7. $ampiyonlukla ilgili aslinda bir alt forum olmasi fikrindeyim...
Cünki benim gözümde kazanilmi$ en güzel ve en anlamli $ampiyonluk olmu$tur...
Tüm sezon ya$anilanlar ve sonrasinda gelen 3 Temmuz olayi "özel bölümü" hak ediyor...
Neyse...
Gel gelelim "Multimedya" bölümüne, ki bu bölümde 7. $ampiyonlugumuza giden yoldaki kayitlari sizlerle payla$mak istedim...
Ne yazik ki tüm sezondan $u an sadece yarisi mevcut...
Özetler, Full maclar, Mac sonu röportajlari ve Maraton programiyla bir cok kaydi bu ba$lik altinda sizlerinde yardimiyla derleyip toplamak istiyorum...
Bu yüzden elinde 2010-2011 sezonuna ait ne varsa bana özel mesaj yoluyla olsun veya buradan yorumlayarak ula$masini rica ediyorum...
Diger ba$liklarda oldugu gibi tek mesajda birden fazla mac kaydi yerine, her mac icin ayri bir mesaj olu$turacagim...
Kayitlar bana ait degildir!
1. Hafta Ankaragücü maciyla ba$liyorum...
Vira Bismillah!
Yorum