Söz verdigim gibi UEFA Avrupa Ligi maclarindan sonra bu ba$liktan da devam edecegim in$allah (:
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig | 2013-2014 | Mac Kayitlari
Daraltma
X
-
Spor Toto Süper Lig | 2013-2014 | Mac Kayitlari
Etiketler: Yok
-
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta

Tarih: 18 Agustos 2013
Saat: 21:45
Yer: Atatürk Olimpiyat Stadı
Yayin: LigTV HD

PART 1
PART 2
PART 3
-----------------------------------------------------------------
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta

Tarih: 26 Agustos 2013
Saat: 20:00
Yer: Hüseyin Avni Aker

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta

Tarih: 1 Eylül 2013
Saat: 21:45
Yer: Manisa 19 Mayıs Stadı

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
-
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta

Tarih: 14 Eylül 2013
Saat: 20:30

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta

Tarih: 23 Eylül 2013
Saat: 20:00
Yer: Kayseri Kadir Has Stadyumu

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta

Tarih: 29 Eylül 2013
Saat: 16:00

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
Yorum
-
Hayir sadece share-online.biz hosterine yükleyecem...İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık. Sanırım 2-3 yıl önce bunu yapan bir sayfa vardı facebookta, harika bir uygulamaydı. Bunun devam etmesini görmek güzel. Torrent dosyası yok mu ?
Yorum
-
Valla ben Kaya'dan izin aldim...ilk önce bende tereddütte kaldim ama sonucta "mac kaydi"...yani kalkipta burada mac günleri yasal olmayan yoldan canli maclari izlemek icin bir link filan payla$miyorum...İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık ama yasak diye biliyorum maç kayıtları? Bir zamanlar forum sıkıntı yaşamıştı Lig Tv ile..
Yorum
-
Resmi olarak yasak, digiturk youtube'dan özet videolarını bile sildiriyor. Bence dikkatli olmanızda fayda var.İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben Kaya'dan izin aldim...ilk önce bende tereddütte kaldim ama sonucta "mac kaydi"...yani kalkipta burada mac günleri yasal olmayan yoldan canli maclari izlemek icin bir link filan payla$miyorum...
Yorum
-
Dedigim gibi kendi ba$ima aldigim bir karar degildi...Yöneticilerden izin alarak konulari actim...YouTube'dan sildirmelerini gerektiren neden ba$ka ama...Sonucta LigTV'si olan birisi mac kaydi yapmasinda bir sakinca yok...İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi olarak yasak, digiturk youtube'dan özet videolarını bile sildiriyor. Bence dikkatli olmanızda fayda var.
Öyle bir sözle$me maddesi de yok...LigTV'si olan ki$i de bu kendi cektigi mac kayitlarini i$i ticarete döktügü an da suc i$lemi$ olur diye dü$ünüyorum...bu benim $ahsi fikrim...
Burdaki tek cikar tek amac maddi kar$iligi olmadan payla$imdir...
Sizin görü$ünüz...izin verirseniz yöneticilere o i$i birakalim (:İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasal olarak mümkün olan bir iş yapıldığını sanmıyorum. Bu iş sonlandırılmalıdır.
Yorum
-
Forum yönetimi olur dediyse ne güzelİlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben Kaya'dan izin aldim...ilk önce bende tereddütte kaldim ama sonucta "mac kaydi"...yani kalkipta burada mac günleri yasal olmayan yoldan canli maclari izlemek icin bir link filan payla$miyorum...
Ellerine sağlık teşekkürler,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum