Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Forma Tasarım Çalışmaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adidas'ın kendi sitesinde fazla renk seçeneği yoktu maalesef. haklısınız renkler tutmadı. ama ben sadece formalarımızı adidas dizayn etse ne kadar güzel görüneceğini kafanızda canlandırmak istemiştim.
    Turuncu formada biraz hata oldu. düzenleyip tekrar atacağım
    daha önce turuncu formamız vardı taraftar beğenmişti.
    "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Umarım Bu Hoşunuza Gider

"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında Zamanında Yine Buna Benzer Birşeyler vardı.

Yorum

• Şahsen Ben Tranzonspor'a Bordo Ve Mavi Dışında Alternatif forma rengi olarak Turuncu, Koyu Kırmızı/Açık Kırmızı (Parçalı Forma) olarak düşünüyorum.
          Armaya yakışan renkler benim görüşüme göre. sizi bilmiyorum.
          Edit: Bu arada Diğer Forumlarda Çok fazla tasarım bölümüne ilgi var. Bizim forumda biraz eksik kalmış.
          En son reddevils11 tarafından düzenlendi; 13.07.2015, 16:29.

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şahsen Ben Tranzonspor'a Bordo Ve Mavi Dışında Alternatif forma rengi olarak Turuncu, Koyu Kırmızı/Açık Kırmızı (Parçalı Forma) olarak düşünüyorum.
            Armaya yakışan renkler benim görüşüme göre. sizi bilmiyorum.
            Edit: Bu arada Diğer Forumlarda Çok fazla tasarım bölümüne ilgi var. Bizim forumda biraz eksik kalmış.
            gs ultras forumunda mi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gs ultras forumunda mi
              Bilmiyorum, ben genelde Eskişehirspor ve Yabancı takımların forumlarında dolaşıyorum

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyaz sortla iyi gider. Seneye bunu istesinler bari.

Yorum

Bunlar ne lan! [emoji1] sakin göstermeyin yönetime seneye bunu yaparlar [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Bunlar da güzel. Valla seneye bassınlar en az iki tane alırım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ben Trabzonsporun Adidas ile anlaşmasını istiyorum.
                        Adidasın BJK,FB formları ve Real Madrid Ajax formaları arasında uçurum kadar fark yokken neden Trabzonspor ve Barça formaları arasında everest kadar fark var?
                        Yönetimin ve Nike'ın suçu boyunu aştı.
                        Hadi Nike Yine biraz masum kalıyor. Ama yönetimimiz tam bir enkaz...
                        Nike istese çok güzel katalog formaları yapabilir ama yapmıyor,bizede saçma sapan formalar kalıyor.
                        hiç olmadı eskişehirsporun geçen sezon giydiği V formayı giyseydik... of spor nedir?

Yorum

Ben Trabzonsporun Adidas ile anlaşmasını istiyorum.
                          Adidasın BJK,FB formları ve Real Madrid Ajax formaları arasında uçurum kadar fark yokken neden Trabzonspor ve Barça formaları arasında everest kadar fark var?
                          Yönetimin ve Nike'ın suçu boyunu aştı.
                          Hadi Nike Yine biraz masum kalıyor. Ama yönetimimiz tam bir enkaz...
                          Nike istese çok güzel katalog formaları yapabilir ama yapmıyor,bizede saçma sapan formalar kalıyor.
                          hiç olmadı eskişehirsporun geçen sezon giydiği V formayı giyseydik... of spor nedir?
                          Arkadaşım renkler ile alakan yok. Hadi adidas in alelade tasarim sitesi ile halı saha formalarini bize tasarım diye yutturmaya çalışıyorsun tamam. Ne bu adidas sevdası. Yok uçurum var bilmem ne. Elit kategori olmayan her takımın kullandığı teknoloji dri fit zaten. Formalarda üç aşağı 5 yukarı aynı. Adidas Türkiye distribütörü falansan bilmiyorum ama kabak tadı verdi artık. Inan Trabzonsporlu olmadığını düşünüyor herkes. Ama ne yazık ki bu tip üyelikleri kısıtlayacak hamleler yapmamanin cezasını cekiyoruz
                          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 12:52.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yorum

Çok iyi!

Bir bordon var bir de mavin
                              Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• 3ncü forma rengi için her zaman gönlüm Turuncudan yana. Beyaz formadan genel olarak nefret ederim. Fanila gibi gelmiştir hep. Turuncu formalarıımız her zaman harikaydı. Hele ki 2005-2006 TsClub ve 2003-2004 Kappa turuncular....
                                Bekle zafer şarkılarıyla geçişimizi İstanbul !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X