Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Forma Tasarım Çalışmaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şu bir gerçek ki. buradaki tasarımlar on numara. bu tsaarımların tırnağı olamaz anlaştığımız kurumun yaptığı formalar. hepinizin eline sağlık...
    ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR, GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR...

Yorum

İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce bu siteye giderek Dosya Seç'ten yaptığın resmi seç. Daha sonra 'Şimdi Yükle' de. Resim yüklendikten sonra 'Doğrudan Erişim' yazısının yanındaki linki kopyala buraya yapıştır.

Daha sonra linkin boşluk bırakmadan başına [IMG] Sonuna boşluk bırakmadan [/IMG] yaz. Ve gönder
      Teşekkürler yarın yollayacağım. Farkedemedim yorumunuzu zamanında.yeni gördüm

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

Forma değilde,T-Shirt tasarımımı sizlerle paylaşmak isterim

Yorum

T-shirt tasarımını çok beğendim bu tasarımların devamını da görüp kulübe yollasak

Yorum

Kulübe göndermeyi bende istiyorum,nasıl gönderirim.Yardımcı olur musunuz?

Yorum

Kulübün iletişim kısmından e-postayla ulaşılabilir belki,ama benim de net bilgim yok

Yorum

İlk olarak D.LEITE_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forma değilde,T-Shirt tasarımımı sizlerle paylaşmak isterim
                      Harika olmuş fakat yazının fontu daha iyi olabilirdi.

- - -

btnyldz forma tasarımları muhteşem eline sağlık.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

btnyldz forma tasarımları muhteşem eline sağlık.[/QUOTE]

Bunlar biraz acemi çalışmalar ama beğendirebildiğim için çok mutlu oldum.Teşekkürler.Eğer hummel ile anlaşacaksak bu tip tasarımlar olsun isterim.
                        Çoğumuz "Trabzonspor" ve "özgün tasarım" kelimelerini birleştirince Karadeniz Fırtınası motifleri,dalga motifleri,şimşek gibi şeyler düşünüyoruz.Ancak bunlar artık her tasarımcı tarafından sunulmaya başlandı.Ayrıca bu motifler formanın tasarım güzelliği açısından bakınca çok hoş durmuyorlar.Bu kalıplaşmış tasarımlar yerine ligimizdeki kulüplerden farklı olan, ancak bu tasarımı yapılan şeylerin "forma" olduğunu unutmadan tasarımlar yapılmasını isterim.Dediğim gibi özgün ama tam anlamıyla özgün tasarım yapacaksa ve nike firmasından daha çok para teklif ettiyse hummel buyursun gelsin

Yorum

Merhabalar , malum okullar bitti . Bilgisayara girme fırsatı buldum ve bu çalışmaları meydana getirdim . Kulübe yaptığım bu tasarımlar için e - mail attım . Aslında ne kadar zevksiz olduklarını belirtmek gönlümden geçsede elimdeki şansı kaybetmekten çekindim . Herneyse size en son yapmış olduğum T-Sihrt çalışmalarını sunmak isterim .

Yorum

İlk olarak D.LEITE_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Merhabalar , malum okullar bitti . Bilgisayara girme fırsatı buldum ve bu çalışmaları meydana getirdim . Kulübe yaptığım bu tasarımlar için e - mail attım . Aslında ne kadar zevksiz olduklarını belirtmek gönlümden geçsede elimdeki şansı kaybetmekten çekindim . Herneyse size en son yapmış olduğum T-Sihrt çalışmalarını sunmak isterim .

Yani kusuruma bakmayın ama tamamen kendi fikrim olarak söylüyorum. Ez az TsClup tasarımları kadar kötü olmuş. İnşallah bir sonraki çalışmanız daha güzel olur.

Başarılar kolay gelsin.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

siyah formalar gerçekten güzel tasarlanmış...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X