Dostum aradım aradım ve sadece ingilizcesini buldum (gerçi ingiliz spikere hayran kaldım, bizimkileri cebten çıkarır) ama arşiv için buda kesinlikle bulunsun. Ellerine sağlık !!!
Dostum aradım aradım ve sadece ingilizcesini buldum (gerçi ingiliz spikere hayran kaldım, bizimkileri cebten çıkarır) ama arşiv için buda kesinlikle bulunsun. Ellerine sağlık !!!
3 farklı link var,3 ü de aynımı acaba?Bide biliyorsan dillerini yazabilir misin ?
3'ü de aynı mı bilmiyorum.Ben Uploadstation'dan indirdim dili İngilizce.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Arkadaşlar maçları arşiv yapıyoruz hepimiz. ben arşivime inter maçını ingilizce yayın olarak koydum bide HD olarak türkçesini koydum. acaba lille maçını ham normal yabacı dil hem de Türkçe HD bulmak mümkün mü?
Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum