Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Maçları | Fotoğraflar ve Videolar
Daraltma
X
-
Bu Bmn deki vidolar benim pc de çıkmıyor neden acaba?
Paylaşılan videoların yerine ekranda beyaz boş bir sayfa çıkıyor.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar dan yardım bekliyorum.
Fotoğraflar süper bu arada ama video izleyemiyorum malesef.Giden arkadaşların ayağına sağlık.
Özellikle maç sırasında taraftarımızın sesini duymak çok güzeldi gurur duydum.
Yorum
-
Abi tam anlamam ama videolar youtube destekli. Youtubeye girişte bir sorun yaşıyor musun ?İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bmn deki vidolar benim pc de çıkmıyor neden acaba?
Fotoğraflar süper bu arada ama video izleyemiyorum malesef.Giden arkadaşların ayağına sağlık.
Özellikle maç sırasında taraftarımızın sesini duymak çok güzeldi gurur duydum.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
flash player yüklemeniz gerekmekte sanırım; http://get.adobe.com/tr/flashplayer/İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bmn deki vidolar benim pc de çıkmıyor neden acaba?
Özellikle maç sırasında taraftarımızın sesini duymak çok güzeldi gurur duydum.
Yorum
-
bjk, gs hatta 2 fenerli de vardi. Ama gercekten cok azdilar.İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani genelde, türk takımları yurt dışında oynarken birçok başka formalı taraftarlar desteğe gelir ya, milli duygular ışığında.
Sanırım bu maçta o en aza indirgenmiş şekilde idi. Tüm fotolarda hep bordo mavili formalar görünüyor sadece.
Yorum
-
bu fotoğraf mükemmel, muhteşem..İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Milano Sokakları
Yorum
-
Evet youtube hiç giremiyorum pc den.İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi tam anlamam ama videolar youtube destekli. Youtubeye girişte bir sorun yaşıyor musun ?
Yorum
-
Yüklü benim flash player.sanırım you tube ile ilgili sorunum.ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum.İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleflash player yüklemeniz gerekmekte sanırım; http://get.adobe.com/tr/flashplayer/
Yorum
-
arkadaşlar milano daki videoyu izleyince valalhi bu mübarek cuma günüde gözlerimden yaş aktı
orada olmak ve tarihe tanıklık etmek için çok şeyi feda ederdim ama malum maddiyat herşey bir yere kadar trabzonuma canım fedayakarışa geçivermişti hepsi de birden,içini döküyordu Hakk'a herkes derinden;kuduruyordu mütegallioper kederinden...ve emindi Mehmetçik yarınki zaferinden.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum