Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Istiklal Caddesi Video ( BMN & GG )

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Istiklal Caddesi Yürüyüsü için tikla.

Ses sorunu yasayanlar için düzeltilip videolar birlestirilmistir.ayricases kisilmistir.Edited by: tunganyan
    Alper PEKEN
    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Super olmus Allah hepinizden razi olsun!!!!

Hava guzel olsaydi katilimda fazla olsaydi manyak olurdu ama bu muhtesem olmus!!!

GURBETCI GENCLER & BMN [img]smileys/smiley32.gif[/img]
      İnsan ol evlat!

Yorum

ya kamerayla ben çekiodum istiklal caddesinde gruptan geri kaldigim yerdeöne dogru geçmek için kosarken tam makara idi..elim filan görünüo[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: mrblacksea

Yorum

size birde kemençeci lazim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

yazin ne horon halkasi kurulur varya orda..

inönü kadirgasi diye birde video çekeriz[img]smileys/smiley1.gif[/img]

neyse bahara dogru maçimiz olursa (ist.de)ve de bende müsait olursam bir horon halkasi kurdurum size ordaEdited by: bahadiroglu

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
            <T>
            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Metin eline saglik kardes...[img]smileys/smiley32.gif[/img]</TD></TR>
            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
            <BLOCKQUOTE id=4c5dd53c></BLOCKQUOTE>

Yorum

Edip akbayram diyor ki:

"Bekle bizi Istanbul"

Bir de bu yürüyüsü bu kliple izleyin bakalim. (~15 Mb)

http://rapidshare.de/files/11835906/...i_istanbul.wmv. html
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

bu çok iyi bir video olmus....

ellerinize saglik...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

helal olsun
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

saolun teşekkürler

Yorum

İlk olarak sheva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Abi iyi güzel söylüyorsun da "Trabzonlu degilsen niye Trabzonsporu tutuyorsun?" ya da "Ben Trabzonluyum 1. sinif Trabzonspor taraftariyim,sen asla bu kademeye ulamazsin" diyebilen akillarindan süphe ettigim bazi arkadaslarla karsilasmamissin demek ki daha.Bu tezahürati yapanlarin bir kisminin gerçekten aklinda hiç böyle bir fikir olmayabilir ama diger bir kisminin Trabzonspor Trabzonlularindir fikriyatini tasidigini biliyorum maalesef,sözüm onlaraydi.

Bu arada zaten o kadar kötü hava sartlarina ragmen orada takimi destekleyen herkesin takdiri hakettigini söylemistim.
                      ben bu söze katılmıyorum söyleyenlerinde TRABZONSPORluluğundan da şüphe ederim zaten bizim taakımımızı da büyük yapan bu her yöreden insanların tutması değil mi?
                      Ben şu sözü çok benimserim
                      ÇOĞU TRABZONSPORLULAR BANA HEMŞERİLERİMDEN DAHA YAKINDIR.
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

abİ Çok güsel saol
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

bu videoyu galiba youtobe'de izlemiştim.. gerçekten güzel

Yorum

Metin abi yuruyusumuzu bir daha yasadım ellerine saglık..Cok guzeldi!!
                            Laz'n Rock!!

==> 1461 MEYDAN <==

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sheva, inan bu senin söyledigin adamlari ben görsem yüzüne tükürürüm.Kime ne?hangi takimi tutarsam tutarim kimi ilgilendirir?Bence bu tip söylemlere takili kalmamiz dogru degildir.Buradan söyle bir sonuç çikiyor, Besiktas'i yanlizca Besiktasta doganlar,Feneri keza Fenerbahçeliler, cinconu da sadeceGalasarayda doganlar tutmali...Eger bu gerçek olsaydi bunlarin taraftarlari belki de Vefadan ya da Karagümrükten daha az olurdu inan...Bu çok komik bir yaklasim tarzi olur.Trabzonspor'u belli kaliplara sokmaya kimsenin gücü yetmez.Onun büyüklügünü kimsenin hayal etmeye gücü yetmez...Ama sunu kabul edebilirim, her Trabzonda dogan kisi, Trabzonspor'u tutsun isterim.Bunun böyle olmasini arzularim.Ama bu demek degildir ki baska illerde dogan adamlar Trabzonsporu tutmayacaktir.Ya da tutamaz!...
                              Ben Gumushaneliyim alistik artik bu tezahurata..Kendimi Trabzonsporlu hissettigim kadar Trabzonluyum.

Yorum

link ölmüş.
                                FOREVER TRABZONSPOR
                                1461
                                TS rh (-)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X