bordobluex eline sağlık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
............................
------------------------------------
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Burası tanışma başlığı değildir. Görüşmek istediğiniz üyelere özel mesaj atabilirsiniz!En son Tunga tarafından düzenlendi; 12.12.2006, 02:18.Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
Yorum
-
youtube ve DIGITURK bu işin suyunu çıkardılar. Yayınladığımız tüm maç videolarını kaldırıyorlar.
Bu nedenle, bundan sonra youtube'a video yüklememenizi tavsiye ederim. ŞİDDETLE!
Ya da en azından yüklediğiniz videolara maç isimleri dışında değişik isimler verin ve de video türünde "sports" seçeneğini işaretlemeyin.
Dahası da var. SÖZDE Ermeni Soykırımı videolarına cevap olarak konmuş olan Atatürk'ün 10. yıl Nutku da kaldırılmış.
Gece gece deli ettiler adamı...En son Tunga tarafından düzenlendi; 12.12.2006, 02:34.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
1 saat de yüklediğim video bir saniyede de siliniyor.
Umut Bulut golü henüz silinmemiş, bende video bilgisinden ''Sports'' yerine ''Video Games'' seçtim. Bakalım ne olacak videonun sonu.En son bordobluex tarafından düzenlendi; 12.12.2006, 03:15.
Yorum
-
Abi krize girdim bu ne ya. Karnım ağırdı gülmekten. Şota Arçil Ropartajı.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Trabzonspor - Ankaraspor Klip Youtube ve Digiturk'e inat Google Video ya eklenmiştir :tsmeşale:
Trabzonspor - Ankaraspor maç Klibini .wmv formatında bilgisayarınıza indire bilirsiniz.
25 MB 480*360En son bordobluex tarafından düzenlendi; 13.12.2006, 01:18.
Yorum
-
@bordobluex yanlış anlamazsan bende bir klip hazırladım. Burdan paylaşmak istedim
Görüntü kalitesi sorunu var.
Çok kaliteli çıkmadı. Pirde fps ayarlarındn ötürü klipde ayarladığım ses düzeni ile hareketlede kayma oluştu. Fazla uğraşamadım. 1 günümü aldı kilibin hazırlaması 2. maç oynanacak nerdeyse dedim
ve yayınladım.
Rapidshareye görüntü kalitesi iyi olanı upload edince linkini veririm.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
6,4 mb Boyutunda grüntü kalitesi metacafedekinden daha iyi durumda(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Bu arada arkadaşlar bu başlığı ilk açtığımda benden başka pek ilgilenen yoktu klip/video işleriyle o nedenle başlığın adı da "Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla" idi.
Ama şimdi pek çok arkadaşımız bu işle uğraşıyor ve çok güzel klipler yapılıyor ben de keyifle izliyorum diğer üyeler gibi.
Bu nedenle bundan sonra artık bu klipleri yeni bir başlıkta, bir standart düzen içinde tutalım istiyorum. Artık sizler benden daha fazla emek veriyorsunuz ve başlığın "Şimal Yıldızı" ile bir alakası da kalmadı. Hatta Şimal Yıldızı da kalmadı
Bu başlığı kapatıyorum ve yerine yeni bir başlık açıyorum. Videolarımızı belli bir düzende yayınlarsak, o kadar emek verilen çalışmalarınız da arada kaybolup gitmesin.
Dileyen burada tuttuğu videosunu yeni başlığa taşıyabilir.
Yeni başlığımız: http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=5361
KA-PA-TI-YO-RUM:meşale2:En son Tunga tarafından düzenlendi; 14.12.2006, 15:21.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum