Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok saolun
    TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• Uzun zaman olmuş, yeni bir klip daha ekleyelim: Fatih Tekke - Ersen Martin Klibi

Sara Brightman - Andrea Bocelli - Time to say goodbye melodisiyle Fatih Tekke
      Donna Summer - I will go with you (aynı şarkının optimist versiyonu) ile Ersen Martin

video: http://rapidshare.de/files/35516649/...ersen.wmv.html ~30 MB ~6dk

Bu da youtube linki: http://www.youtube.com/watch?v=5z4Wt7ZQviM
      En son Tunga tarafından düzenlendi; 05.10.2006, 01:15.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Çok güzel olmuş Tunga abi. Ellerine sağlık...

Bu arada bir sorunum var. Hemenpaylaş'tan ben hiç indiremiyorum. "Download" butonuna tıklıyorum ama yükleme gerçekleşmiyor. Tekrar başka bir sayfa açıklarak "download" butonu karşıma çıkıyor. Bir türlü çözemedim. Yardım...
        En son Kaya tarafından düzenlendi; 05.10.2006, 02:20.
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• tunga abi son klip muhteşem olmuş. ellerine sağlık. harcadıgın vakitleri sana nası geri vercez bilemiorum. hakkını helal et şimdiden
          Hadi eyvallah..

Yorum

• Helal olsun

@Kaya, o ikinci download'a da tıklaman gerekiyor. Eskiden bir tık ile direk indiriliyordu, şimdi bu ikinci download ile indiriliyor. Bir de hemenpaylas.com'un server'ları bazen su koyveriyor. Biraz zaman aralığı ile tekrar tekrar denemek gerekiyor.
            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• bazen iki defa tıkladığında da olmuyor bu sefer sağa tıklayıp download using flashget e tıkla flashgetten yükler
              -1461 TRABZON-

Yorum

• çok sağolın tşkler

Yorum

• çok güzel olmuş tebrik ve teşekkürler
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Helal Olsun SANA! Abi
                    Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Çok güzel olmuş sonunda açabildim bu arada faihin eski golleri bile gözlerimin pasının silinmesine yetti.

Yorum

• erdinç slm toprak bende bartrabzonluyum msj larını beklerım bursada okuyorum...

Yorum

• 5 ilde birden düzenlenen organizasyonun video - slide show'u:

http://rapidshare.de/files/36203658/...iftar.wmv.html (~30MB)

Alternatif:

Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
                          En son Tunga tarafından düzenlendi; 10.10.2006, 17:42.
                          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Gözünü Seveyim Şimal Abi
                            Şuna bir çözüm bulalım Bu Rapid Shareden Kurtaralım Kendimizi

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gözünü Seveyim Şimal Abi
                              Şuna bir çözüm bulalım Bu Rapid Shareden Kurtaralım Kendimizi
                              Ben halimden memnundum, upload hızı açısından. Ama seni mi kıracağım:

Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
                              Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Bu ekleyeceğim klip bodehter adlı üyemizin Yattara Klibi:

(~47 MB)

Bence izlemeye değer güzel bir kolaj, güzel bir klip. Eline sağlık bodehter.
                                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X