Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi

Ya bu ardinçin düzenledigi videodaki ve daha öncedetrabzonspor için mp3 ü olan arkadas kim ya.

Bu parçalari kim söylüyor.

Allah"ina kurban olayim.Yapalim bi organizasyon yollayalim elemana para yapsin bize güzel bi Trabzonspor albümü.

Bu kadar olur be kardesim tüylerim ürperdi.

Sadece mp3 olrak o parcayi bulabilirmiyiz.

bu parçayi söyleyen arkadas trabzonspor için çikarilan ve kazim koyuncu fuat saka ninda yer aldigialbümde tek rap parçasini yapan arkadas... kim oldugunu bilmiyorum ama duyduguma göre bizim memlekete bagli(zonguldak) Kdz.eregli ilçesinden oldugu söyleniyor, ayrica bu klipteki parça o kasette yer alan parçanin remix yapilmis hali bu parçayi o albümde bulabilirsinEdited by: erdinç67
    TrabZonguldaklı...

Yorum

DEdigin parçayi biliyorum ama b biraz daha farkli bak dikkat et .

Tesekkürler.Bu elemanin kim oldugunu bilmiyoruz yani[img]smileys/smiley19.gif[/img]
      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

tamamda ben acamiyorum yardimci olurmusunuz
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

simal baba ne oldu video ?
          <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Geç kaldigim videoyu simdi ekledim.

Biraz vakit verirseniz, bunlarin hepsini bordomavi.net logosuyla da yayinlayacagim.

Bu arada, bu maç görüntülerini izlerken, Trabzonspor'un ikinci golünü atan Orhan'a dikkat.

Ne de olsa rüzgarin oglu!
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

sagolasin simal devamini bekliyoruz

orhanin attigi gol harika bu arada [img]smileys/smiley32.gif[/img]
              <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

RÜZGARIN OGLU vaybeeee!!!!!!!!
                FxY

Yorum

bende bos bir vakitte kemençe ve horon videolari yükleyecegim insallah.

bir ara katip sadinin görelede bir dükkanda kemençe çalarken çekilmis videosunu yüklemistim ama forum kapali kaldigi bir zaman silinmis buradan..neyse bir daha yükleriz buraya..

Yorum

Vaaay! Müthis bi hazine varmis ya burda Simal Yildizi emeine saalik, ellerin dert görmeye [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

ellerine emeginesaglik simal yildizi, eygidi Hami 10 numarayi kime biraktin

Yorum

videolar gayet güzel herkese teºekkür[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

FB gol rekoru kiripm sampiyon oldugu sene 5-1 yenilmistik. Bir sene sonra Fenerbahçe stadinda rövansi, gene bes golle almistik.

Birkaç sene sonra fenere gene kadiköyde 4-1 yenildik. Bir sene sonra ne mi oldu?

Merak eden ya da bilen var mi?[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Hadi biraz daha ipucu vereyim. O maç, yani 4-1'in rövansini aldigimiz maç, su an teknik direktörlük yapan eski bir fenerli oyuncunun jübilesiydi.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

İlk olarak bahadiroglu tarafından gönderildi

bende bos bir vakitte kemençe ve horon videolari yükleyecegim insallah.

bir ara katip sadinin görelede bir dükkanda kemençe çalarken çekilmis videosunu yüklemistim ama forum kapali kaldigi bir zaman silinmis buradan..neyse bir daha yükleriz buraya..

sevgili bahadiroglu, yenilerini hala bekliyoruz. Yok öyle tadını ağzımıza çalıp da arkasını getirmemek.

Ben senin ilk videoyu buraya biraz edit ederek ekledim. umarım iznin vardır.
                              Trabzonsporlu olmak...

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                                Hadi biraz daha ipucu vereyim. O maç, yani 4-1'in rövansini aldigimiz maç, su an teknik direktörlük yapan eski bir fenerli oyuncunun jübilesiydi.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Millet yeni video istemiyorsunuz herhalde
                                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X