Merhaba arkadaşlar,ben belki yanlış hatırlıyorum diyordum ama son zamanlarda birkaç yerde daha gördüm ,resmi sitede alıntı yapılan yazısında yazar Turgay Demir'de yazdı...95-96 da yine bir kırılma maçında aykut kocaman elle gol attı antalya'ya ve bence bunun vicdan azabıyla,ne derece samimiydi bilmem TRABZONLU futbolcu arkadaşlarım adına üzülüyorum demişti...TRT'ye arşive ulaşabilecek arkadaşlara bir incelerlerse bence bu zamanda çarpıcı bir örnek olur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arşive ulaşabilecek arkadaşlara..95-96 daki Antalya-fb maçı elle gol atan a.kocaman
Daraltma
X
-
Arşive ulaşabilecek arkadaşlara..95-96 daki Antalya-fb maçı elle gol atan a.kocaman
En son izmirdenayhan tarafından düzenlendi; 13.03.2011, 23:13.A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....Etiketler: Yok
-
Biz Cuma akşamı Vanspor'a yendildikten sonra Cumartesi günü oynadı o maçı FB. Gelen ortayı Aykut Kocaman koluyla önüne indirip golü attı. Yan hakem bayrağını kaldırıp elle oynama olduğu konusunda orta hakemi ısrarla uyarmasına rağmen pozisyonu göremeyen orta hakem golü verdi. Başta Erman Toroğlu olmak üzere tüm yorumcular golü temize çıkarmak için uğraşıp durdular. FBli olmayanlar da o pozisyonda topun o şekilde göğüsle indirilmesinin fizik kurallarını aykırı olduğunu ısrarla söylediler ama ne fayda !
O ve daha birçok maçı o sene hakem yardımı ile aldı FB. Ben de Aykut Kocaman'ın bizim maçtan sonra yaptığı açıklamanın vicdanını rahatlatmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Zira Ali Şen'in o sene çevirdiği dolapları kendisi bizden çok daha iyi biliyordur.En son metehan tarafından düzenlendi; 13.03.2011, 23:31.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Keşke video bulabilsek abi ama o zamanın videoları Cıne5'te mevcuttur..İlk olarak izmirdenayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrik ederim renkdaşım!!!!!!!!!...ölümüne trabzon !
Yorum
-
Maçın hakemi de Nedim Göklü'ydü. O sezon FB'nin tetikçilerinden biriydi. Bir diğeri de Galip Bitiken'dir. Metin Tokat'ı saymıyorum zaten, o kadrolu eyyamcı !Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Maçın hakeminin kim olduğunu sonra söyleyeceğim.
Altay maçıydı yanlış hatırlamıyorsam. fenerbahçe kendi evinde 2-1 mağluptu. Ve top fb kalesine giderken fb'li futbolcu tarafından elle kesilmişti. Elle kesmek de denilemez aslında bildiğiniz kaleci plojbonu. fb'li futbolcu başına geleceği biliyordu soyunma tüneline yöneldi. Normal karar şuydu penaltı ve kırmızı kart. Altay ikinci yarının sonlarına doğru 1 -3 öne geçecekti.
Hayır !
Öyle olmadı maçın hakemi korner kararı verdi. Göz göre göre... bile bile...
Maçın hakemi Oğuz Sarvan'dı...
Karşıyaka maçı.
Dakika : 90 + 5
o zaman uzatmada öyle ahım şahım oynatılmıyor.
7 metre ofsayttan uche golü atıyor. maçın santrası dahi yapılmıyor... fenerbahçe maçı 1-0 kazanıyor.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 17.03.2011, 15:46.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Aykut her maç öncesi böyle zırlayacağına tarihindeki pislikleri bir eşelesin maske takarak .. zira çok pis kokuyor çok !
Şunun emzikli bir fotoğrafı olsa da açsak bi güzel maçlarda
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum