Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Bilgisayar Masaüstü Takvimi ?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Bilgisayar Masaüstü Takvimi ?

internette aradım bulamadım, burada çalışmaları çok güzel olan arkadaşlar var, bilgisayarımızın masaüstünde kullanacağımız her ay otomatik olarak değişen tribün ve fuutbolcularımızın süslediği bir takvim yapılamaz mı?
    TrabZonguldaklı...

Yapılabilir Erdinç abi...

Eminim bu konularda güzel çalışmaları ile bildiğimiz "Halit Aydın" yardımcı olacaktır bizlere...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

active dekstop calendar diye bir program var, indirdim birkaç deneme yaptım, pek beceremiyorum ilgili arkadaşlar daha iyi programlar biliyorlarsa yapsınlar güzel bir hizmet olur camiamıza
      En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 15:16.
      TrabZonguldaklı...

Yorum

Program konusunda bize Kaya abinin yardımları dokunacaktır. En yakın zamanda bekliyoruz kendisinden

Ben programdan anlamam sadece grafik olarak yapardım duvarkağıdı şeklinde

Yorum

çalıştığım yerde gs li arkadaş var nerden buldun dedim bunu Trabzonspor'la ilgili olan varmı diye, kendisi ultra diye başlayan topluluulğun sitesinden her sene indirdiğini söyledi çok güzel görünüyor masaüstünde, bizim niye yok dedim ilgili arkadaşlar olabilir diye açtım konuyu, konu ses getirmesi bakımından genele taşınırsa daha çok üyemize ulaşır en azından bilgisi olan arkadaşlar konuyu görmüş ve çalışmalarına hız vermiş olurlar
          TrabZonguldaklı...

Yorum

GS'lilerin takvimini inceleme imkanımız var mı? nasıl birşey bekleniyor, yardımcı olabilirim
            Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
            LAZIM OLACAK

Yorum

BMN 'nin vardı hatırlıyorum bunlar işte ama devamı gelmedi 2008 de kalmış
              tabi bunlar ayrı ayrı wallpaper olarak

En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 17:54.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

şu büyük resimler sayfaları mahvediyor.Danışma bölümünde otomatik boyutlandırma eklentisini önermiştim eklense çok iyi olacak.

Yorum

İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu büyük resimler sayfaları mahvediyor.Danışma bölümünde otomatik boyutlandırma eklentisini önermiştim eklense çok iyi olacak.
                  evet güzel olur normalde küçük görünüp üstüne tıkladıgında büyüyebilen bir eklenti olsa , çok yer kaplıyor
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                  BordoMavi.Net
                  burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KesinLikle : /
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

İlk olarak AYAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      GS'lilerin takvimini inceleme imkanımız var mı? nasıl birşey bekleniyor, yardımcı olabilirim
                      yarın iş yerine gidince kendi yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım örnekleri buraya koyarım, buradakai arkadaşların güzel grafiklerinden yararlanarak harika bir takviz oluşturulabilir ve bu her sene güncellenebilir
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

işte active dekstop calendar programıyla yaptığım amatör bir örnek grafikleri burdaki arkadaşların çalışmalarından aldım onu da belirteyim:
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

bu arada gs li arkadaşla görüştüm her ay wallpaper şeklinde indiriyormuş ilgili web sitesinden arkaplan olarak yapıyormuş, onu arkadaşlar çok kolay yapabilir ama benim fikrimde otomatik bir takvim ve notlar alarmla desteklenmiş muhteşem bir takvim yapılabilir (mi?)..
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

Böyle birşey de tek tercihim var, arka fonun kesinlikle siyah olması.

Çünkü renkli yapılan arka ekranlarda masa üstü simgelerini görmemiz çok zorlaşıyor.

Siyah ekran hem şık duruyor, hemde simgeleri çok daha iyi görebiliyoruz.

Yorum

Benim tercihim walpaper'dan yana. Yukarıdaki örnekleri ben yapmıştım. Her ay yapıyordum. Uzun bir ara verdiğim için yapamadım.

Madem talep var, tekrardan her ay arkaplan siyah olacak şekilde değişik çalışmalar yapacağım. Bunu burdan duyurayım.

Ama program işi çok kullanışlı olmaz. Wallpaper daha pratik ve her ay farklı çalışmalar sebebiyle kullanıcılar da sıkılmamış olurlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X