internette aradım bulamadım, burada çalışmaları çok güzel olan arkadaşlar var, bilgisayarımızın masaüstünde kullanacağımız her ay otomatik olarak değişen tribün ve fuutbolcularımızın süslediği bir takvim yapılamaz mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Bilgisayar Masaüstü Takvimi ?
Daraltma
X
-
active dekstop calendar diye bir program var, indirdim birkaç deneme yaptım, pek beceremiyorum ilgili arkadaşlar daha iyi programlar biliyorlarsa yapsınlar güzel bir hizmet olur camiamızaEn son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 15:16.TrabZonguldaklı...
Yorum
-
çalıştığım yerde gs li arkadaş var nerden buldun dedim bunu Trabzonspor'la ilgili olan varmı diye, kendisi ultra diye başlayan topluluulğun sitesinden her sene indirdiğini söyledi çok güzel görünüyor masaüstünde, bizim niye yok dedim ilgili arkadaşlar olabilir diye açtım konuyu, konu ses getirmesi bakımından genele taşınırsa daha çok üyemize ulaşır en azından bilgisi olan arkadaşlar konuyu görmüş ve çalışmalarına hız vermiş olurlar
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
BMN 'nin vardı hatırlıyorum bunlar işte ama devamı gelmedi 2008 de kalmış
tabi bunlar ayrı ayrı wallpaper olarak

En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 17:54.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
evet güzel olur normalde küçük görünüp üstüne tıkladıgında büyüyebilen bir eklenti olsa , çok yer kaplıyorİlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu büyük resimler sayfaları mahvediyor.Danışma bölümünde otomatik boyutlandırma eklentisini önermiştim eklense çok iyi olacak.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
KesinLikle : /İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu büyük resimler sayfaları mahvediyor.Danışma bölümünde otomatik boyutlandırma eklentisini önermiştim eklense çok iyi olacak....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
yarın iş yerine gidince kendi yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım örnekleri buraya koyarım, buradakai arkadaşların güzel grafiklerinden yararlanarak harika bir takviz oluşturulabilir ve bu her sene güncellenebilirİlk olarak AYAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS'lilerin takvimini inceleme imkanımız var mı? nasıl birşey bekleniyor, yardımcı olabilirim
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Benim tercihim walpaper'dan yana. Yukarıdaki örnekleri ben yapmıştım. Her ay yapıyordum. Uzun bir ara verdiğim için yapamadım.
Madem talep var, tekrardan her ay arkaplan siyah olacak şekilde değişik çalışmalar yapacağım. Bunu burdan duyurayım.
Ama program işi çok kullanışlı olmaz. Wallpaper daha pratik ve her ay farklı çalışmalar sebebiyle kullanıcılar da sıkılmamış olurlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum