İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Jaja Coelho Özel
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sakaryalı.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmen naıl in belini kırmış tek kelime bu adam muhteşem
duyumlara gore bagirsaklari dugumlenmis ve tuvalet ihtiyaci icin tibbi yardim aliyormus
bu hareket bile onun bonservisinden 1 milyon dusurur
Yorum
-

Engin'i silip sadece Jaja'yı çıkarabilecek olan var mı?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Özgürlük anıtı gibi mübarek bide meşaleİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Engin'i silip sadece Jaja'yı çıkarabilecek olan var mı?
Yorum
-
ortadaki en son babalar duyar dizisindekine benziyor yaİlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
O zaten nereden buldularsa birbirlerini.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortadaki en son babalar duyar dizisindekine benziyor ya
Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
Yorum
-
o çalımın gifini yaptım ben, forumdada paylaştım. avatar kısmında bulabilirsinizİlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper olmuş Yiğit ama forumda kullanamıyoruz nedense boyutu fazla heralde..

Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum