2001-2016 sezonlari arasında atilan goller mevcuttur,iyi seyirler
Trabzonspor - Fenerbahce | Dünden Bügüne Goller
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Trabzonspor - Fenerbahce | Dünden Bügüne Goller
Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
Bu galeride 1 fotoğraf var.Etiketler: Yok -
arkadaslar linklerden videoları indirdiniz mi? devamı gelsin mi?Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
Bu galeride 1 fotoğraf var.Yorum
-
Yorum
-
ondan kolay ne var rastgele işine yaramayan gmal hesabı veya yeni gmail hesabı aç. Goggle drivea git alta linkini de koydum. Aynı bilgisayarda olduğu gibi içiçe kalsörler de oluşturabilirsin bununla ilgili herhangi bir sınırlama yok. Sağ üstte yeniye tıklayınca klasör ve dosya yükleme var klasör diyince yeni klasör açıyorsun dosya diyince dosya yüklüyorsun. İşin bitince de ana klasöre sağa tıklayıp paylaşı seç orada görüntüleyen kısmı bağlantıya sahip olan herkes diye değiştir. Bu paylaş dediğim işlemi yapmalısın yoksa dosyaları sadece sen o da gmail hesabına girince görebilirsin. Bilgisayara göre anlattım mobilde de çok farklı değil. Eğer mobilde telefonda tarayıcıda yani opera chromeda falan bu işi yapacaksan yandaki seçeneklerden masaüstü sitesi seçeneğini seçmelisin ki site normal bilgisayar modunda açılsın. Goggle driveın mobil uygulaması da var oradan da yapabilirsin. Onun haricinde google driveda komple klasör yükleme yok klasörü driveda kendin oluşturup içine dosyaları yüklemelisin. Tek seferde dosya yükleme sınırı yok sanırsam istediğin kadar 200 - 300 - 400 dosya yükleyebilirsin tabi telefon veya bilgisayarın da bu tek seferlik işlemdeki yükü kaldırmalı. Başka bir konu bu en önemlisi drive ın ücretsiz verdiyonunda toplam 15 gb sınırı var. Eğer sendeki dosyalar 15 gbı geçiyorsa ikinci bir mail hesabı açmalısın. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Sıkıştığın yerde yapay zeka chatgpt, grok, deepseek, gemini ye veya bana da sorabilirsin. Gogle drivedan başka da ücretsiz dosya yükleme siteleri var mesela mega 20 gb, pClodud 10 gb, yandex disk 10 gb, microsoft onedrive 5 gb, dropbox 2 gb, turkcell lifebox da vardı galiba. Her neyse google driveı önerdim çünkü diğerlerine nazaran dosyaları daha uzun süre saklama konusunda daha güvenilir buluyorum. Tabi diğerlerini hiç deneyip kullanmadım, varsa diğerlerini deneyip kullanan onların da görüşlerini alabiliriz.
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum