Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Msn'de Sorun

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Msn'de Sorun

Bugün msnleri açan kişilerin çoğu kişi listesindekilerin çevrimdışı olduğunu görüyor. Fakat durum farklı msn den kaynaklanan bir sorun nedeniyle çevrimiçi olan kişiler çevrimdışı görünüyor. Sadece çevrimdışı ileti gönderilebiliyor.

Henüz bu konu hakkında Msn cephesinden de bir açıklama gelmedi.
    Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Benim msndede kimse açık olarak gözükmüyor sorun devam ediyor herhalde hala.

Yorum

Şu msn cephesini çok merak ediyorum ben
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

Şuan farklı yorumlar var o cephe hakkında. Bir kısım kaçak windows kullananları deşifre etmke amacıyla diyorlar. Bir kısım dün akşam Microsoft un sunucularında problem olduğu yönünde. En uçuk kısım ise hacklendiği yönünde.

Resmi açıklama sabırsızlıkla bekleniliyor.
        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

vay anasını.. bende diyorum ki bugun bu millet nerde
          Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu msn cephesini çok merak ediyorum ben
            ççç

Victoria Secret diyolar abi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Bende millet çevrimiçi gözüktüğüne göre başlık kilitlenebilir...
              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
              Her Türlü

Yorum

Demek ki sen ayrıcalıklısın şuan halen sorun devam ediyor ben çoğu kişide çevrimiçi gözüküyor muşum ama listemde halen çevrimiçi kişi yok

Yorum

Düzelmiş bir durum değil, benim msn hala sinev avlıyor

Yorum

Msn cephesi öyle mi

Adamlar öyle alışmışlarki kalıp haber yapmaya

Heralde haberin bir kısmı her zaman kayıtta diğer kısımlarına isim ekliyorlar
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ççç

Victoria Secret diyolar abi.
                      Bununla ilgilnenleri,bu işin başındakileri merak ediyorum ben şuan.
                      -Emesen cephesi düştü paşam.
                      -Tez yahuuu cephesine konuşlanın aslanlarım.

Veya bunların muhabbeti nasıl olurki.Düşünsene akşam Fox magazini.
                      -Yahoo cephesinden kızdıracak sözler : Onlar da bizimkini indirmiştiii.
                      Dıdıpdıp dıdıp.
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yükleniyor...
                      X