Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Call Of Duty 7

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Oyunu kurduk ama inanılmaz derece bir kasılma var. Oynayamıyorum.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyunu kurduk ama inanılmaz derece bir kasılma var. Oynayamıyorum.
      ekran kartı güncellemesini yapmanı öneririm
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

Ekran kartıyla alakası yok. 1 GB ekran kartım.

Ram düşük ben de. O da 1 GB.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Oyunu sinavlardan dolayi gecikmeli de olsa bitirmeyi basardim.Degisik bir senaryo yapmislar, buraya yazip spoiler yapmak istemiyorum.Mason karakterini Avatar'in basrol oyuncusu Sam Worthington, gizemini oyunun sonunda cozeceginiz Reznov karaterini de Gary Oldman abimiz yapmis.Seslendirmeler ve silah sesleri son derece etkileyiciydi.Oyunla ilgili tek sikinti ise asiri derecedeki kasilmalar ama bu sorun da galiba cikan guncellemeler sayesinde cozulmus.

Bakalim sirada ne var, inslalah soyle Modern Warfare'in devami gibi bir oyun olur, ortalarda future warfare diye bir soylenti var ama bakalim.

Bu arada oyundaki J.F Kennedy'i de acayip sevdim ya, ilk kez bir oyunda Amerikan baskani ile biraraya geldik.

Yorum

Oyunu ancak yükleyip oynama fırsatı buldum.. MW 1 ve 2'in yanına yaklaşamaz..

Oyun hakkında söyleyeceğim özet " Hayal kırıklığı "

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bakalim sirada ne var, inslalah soyle Modern Warfare'in devami gibi bir oyun olur, ortalarda future warfare diye bir soylenti var ama bakalim.
            Modern Warfare 3 gelecek. Ama bu şirketle hemen yollar ayrılmalı. 3'ü de Treyarch yaparsa yine beklentileri karşılamaz. Oyunu hiç gerçekçi bulmadım bazı silahlar yerde normal elde devasal büyük sevmedim kısaca..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
            Yükleniyor...
            X