Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Takas

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Helal olsun müthiş ama neden en güzel formamız olan çubuklu kappayı almadın onu anlamadım
      Murat kardes, o formayi hala ariyorum, uzun kollusunu bir bulabilsem 300 YTL verecem ama bulamiyorum.. tanidiklarin varsa bana mail at kardesim

Yorum

Valla bende şu Tsclup'un Turuncu formasını bulabilsem çok güzel olacak. çok güzel iniyor bordomavi şeritleri ya.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

tsclubınki kumaş kalitesi biraz daha iyi olsa en güzel turuncu formamızdı çünkü bordomavi unsur taşıyan tek formaydı. bende sahibi olmadıklarım arasında bulsam alırım diyebilceğim formalardandır

Yorum

resimlere bakınca en çok model formaları kappa çıkarmış.nike ı zaten konun dışında tutuyorumm...
            Football İs My Life

Yorum

Emirhan şu Türkistan yazdığın ürün tsclup ürünü mü?
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Kalkınmali, koleksiyonun gerçekten çok hoş. Koleksiyonunun tamamlanabilmesini iterim şahsen.

Senin bulsam 300tl vereceğim dediğin forma yukarıdaki formaların uzun kollusuysa bizde var, yani üstte yattaranın gidiğinden. Forma abimn, bir sorabilirim istersen. Özelden hatırlat bana olur mu.
                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Çok güzel bir koleksiyon .

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emirhan şu Türkistan yazdığın ürün tsclup ürünü mü?

Evet

Tam olarak bu ürün

Yorum

Bunlrda benim gelenlerden kurtarabildiğim formlarım arkalarına Genlede AYŞE yazdırınca yakınlarımdan özellikler kardeşlrimden kurtardığım formlar.Bir kappa ve Turuncu formam eksiktir.Onlarıd yan komşumuz olan kardeşim yürütmüştür.

Birde Tişört kolleksiyonmum var onları toparlayım onlarıda ekleyeceğim.

İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

1999 Kevin Campbell forması sandalye yetersizliği yüzünden fotoğrafa dahil olamamıştır

Yorum

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlamadim simdi , bunun arkasina isim falan yazilabiliyor mu ?

Yorum

Emirhan61 - Kalkinmali - Ayse61 süpersiniz vallahi
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

İlk olarak birkaN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlamadim simdi , bunun arkasina isim falan yazilabiliyor mu ?

alırken yazılmasını istedim hemde bordo karakter yokmuş ellerinde akşama kadar da onun için bekledim sonunda bastılar güzel oldu

Yorum

bi 15 tane formam vardi hersene 1 tane alir aldirirdim simdi cogu kayiplara karisti bi bulabilsem bayram edecem..
                                İnsan ol evlat!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X