Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nihatla Sivrisinek

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sabahı kaçırdık akşamı kaçırmasak ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Best Fm yıllarında dinlerdim.Stand-up da yapiyordu gitmiştim izlemeye.

Radyo başında sık sık gülceğiniz bi program.
      Yeterki ONUR'suz
      olmasın
      aŞk
      !

Yorum

Uzun zamandır uykuyu bu programa terich ediyorum ama özellikle sabah kuşağında dinlediğimde eğlendiğim ve hislerime eleştirel yönde tercüman olan programdır . Kendisi bu program nedeniyle davalarada sıkça çıkmaktadır . Bunu anlatırkenki espiritüel yaklaşımınıda zamanında taktir etmişimdir . Cesur programcıları severim ve Nihat SIRDAR bu konuda önemli bir yerdedir

Başarılarının devamını dilerim Hocam .

Yorum

yanlız olmadığımı görmek güzel..adamlar konuşurken keyif alıyorum gerçekten..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

arkalarda kalmasın

Yorum

basladi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
              Yükleniyor...
              X