sabahı kaçırdık akşamı kaçırmasak ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nihatla Sivrisinek
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
-
Uzun zamandır uykuyu bu programa terich ediyorum ama özellikle sabah kuşağında dinlediğimde eğlendiğim ve hislerime eleştirel yönde tercüman olan programdır . Kendisi bu program nedeniyle davalarada sıkça çıkmaktadır . Bunu anlatırkenki espiritüel yaklaşımınıda zamanında taktir etmişimdir . Cesur programcıları severim ve Nihat SIRDAR bu konuda önemli bir yerdedir
Başarılarının devamını dilerim Hocam .
- Alıntı
Yorum
-
yanlız olmadığımı görmek güzel..adamlar konuşurken keyif alıyorum gerçekten..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
arkalarda kalmasınTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
Yorum