Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sefer ölüyor... mu?

Nah ölür.

Yorum

• Bu niye triplere girmiş, kim öldürecek bunu
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Behzat Ç son iki bölümdür toparladı. Hayalet'in hastanede sorguladığı adama "Burhan Çaçanla bi akrabalığın var mı" demesi güldürdü

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ula Ahmet öldü. Ne güzel Trabzonspor'a seçilmişti uşak. Yaman diziye benziyor bu "Benim İçin Üzülme".
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Yahu dünden beri izliyorum (tekrarlarını benim için üzülmeyi, bu nedur kardeşum söylemesi ayıp ben koca adam utanmadan ağlamaktan bi hal oldum ,böyle duygusal devam ederse bırakacak yahu diziyi,çok hoş memleketim Artvinde çekiliyor olması, Trabzonsporumun sık sık geçmesi ama Ahmetede çok üzüldüm tamda Trabzonspora çağrılmışken.
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• lila dextere aşık oldu eywallah dedim...
              rita dextera aşık oldu yakışır dedim
              lumen dextera aşık oldu travmadandır dedim...
              debra dextera aşık oldu yuuhh ama dedim sonra zorda olsa kabul ettim...

ama arkadaş ısaac de dextera aşık olursa alıcam bıçağı ben giricem dextera arkadaş

Yorum

• İlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu dünden beri izliyorum (tekrarlarını benim için üzülmeyi, bu nedur kardeşum söylemesi ayıp ben koca adam utanmadan ağlamaktan bi hal oldum ,böyle duygusal devam ederse bırakacak yahu diziyi,çok hoş memleketim Artvinde çekiliyor olması, Trabzonsporumun sık sık geçmesi ama Ahmetede çok üzüldüm tamda Trabzonspora çağrılmışken.
                oh be rahatladim.

sadece ben deyilmisim ama gercekten dokunuyor.

Yorum

• Yemin ediyorum mezar başında Trabzonspor maçını radyodan açtığı an böğürerek ağladım böyle bir şey yok.

Yorum

• bu aralar neden bu kadar çok trabzonu ve trabzonsporu kapsayan diziler çıkmaya basladı

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Lm yi izleyen yokmu

son eksik şeyide yapmışlar maçtan dolayı bugun izleyebildim anca

mecnun hidayet kapışırken geyiğe girmeleri....

çok fena özlemişim

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İki bölümdür çok iyi giden LM'nin son bölümü olmadı.

Karadayı çok kısık ateşte pişiyor, ula bu Savcı ne adam ya googledan bakmaya üşeniyorum acaba daha önce nerede oynamış. Hakime hanım, Mahir'e sizli bizli konuşmayalım dedi. Vay anasını. Hep erkek derdi bunu dizilerde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İki bölümdür çok iyi giden LM'nin son bölümü olmadı.

Karadayı çok kısık ateşte pişiyor, ula bu Savcı ne adam ya googledan bakmaya üşeniyorum acaba daha önce nerede oynamış. Hakime hanım, Mahir'e sizli bizli konuşmayalım dedi. Vay anasını. Hep erkek derdi bunu dizilerde
                              Savcıyı Vali dizisinden hatırlayabilirsiniz..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Evet şöyle bir baktım da adam evrim geçirmiş bu dizide Eski halini anımsadım, aşina geldi gözüme.

Kurtları da yıllar sonra izlemek için bekliyorum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X