İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesekkűrler Hűdai.. cőzdűn isibiliyordum biriyle ayni anda tavsiye etmeye basladigimizi, demek ki Salihmis o
LM den LM ye geldiğim için foruma hatırlamaman normal
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesekkűrler Hűdai.. cőzdűn isibiliyordum biriyle ayni anda tavsiye etmeye basladigimizi, demek ki Salihmis o
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee o benim kardaşLM den LM ye geldiğim için foruma hatırlamaman normal
Bende Zaten Tavsiyelerüzerine Izlemeye baslamisdim
Iyiki Baslamisim tesekkür ederim IkinizedeGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarmisin iddaaya??Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe iddiayi kazandim... Ne veriysin??Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe iddiayi kazandim... Ne veriysin??bak arkasinda ne yaziyor
+ ilk tevsiye eden sen degilsin dedin.. ben zaten ben tavsiye ettim demedim bastatek ben izliyordum basta dedim
iddaayi kazandigin icin sana bir adet yeni dizi önerisiUçurum bu aksam izle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecümleyi istedigin gibi kesiyorsunbak arkasinda ne yaziyor
+ ilk tevsiye eden sen degilsin dedin.. ben zaten ben tavsiye ettim demedim bastatek ben izliyordum basta dedim
iddaayi kazandigin icin sana bir adet yeni dizi önerisiUçurum bu aksam izle
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklima geldide sorayim dedim..
Kuzey Gűney'in konusu ne?? 0 dan izlemeye baslasam pisman olur muyum?32 bölüm, ki ilk bölümler kemiksiz 2 saat. İlk 10 bölümden sonra çok ciddi durağanlık sonra bir ara hareketlendi, şimdi yine saçma sapan ilerliyor.
Konu, kardeşler arası hayat ve aşk savaşıAynı kıza aşık oluyorlar. Kuzey abisi Güney için hapse giriyor. Kuzey çıktıktan sonra hapisteki düşmanı Ferhat ve kardeşi Güney ile olaylar olaylar
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Ibrahim..nasil insanlarda ic gűzellik deniyorsa dizidede őyle..fatmagűl'űn sucu ne? Cok mu karizmatik
Dizi iyidir iyi
Tesekkűrler smart61 .. ben zaren konuyu is olsun diye sormusdum.. kanal d de oynayan dizide ne hayir olur? Hele behlűl'de varsa o dizide
Ben dizideki kiz merve mi ne.. (kűcűk sirlarda oynayan).. onun icin izlemeyi dűsűnűyordumama vazgectim..
Ucurum ve Suskunlar yeterarada bide LM...
- Alıntı
Yorum
Yorum