Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tuncel Kurtiz "Suskunlar"da Rol Almayacak!

Usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in "Suskunlar"da rol alacağı haberine dizinin yapımcı firması TIMS Production'dan yalanlama geldi.

'Ezel' dizisindeki eski kabadayı ‘Ramiz Dayı’ tiplemesiyle hafızalara kazınan usta aktör Tuncel Kurtiz 'Suskunlar' dizisinin kadrosuna dahil olduğu, Kurtiz'in önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerde seyirciyle buluşacağı iddia edilmişti.

Haberlerin ardından TIMS Productions yazılı bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Tuncel Kurtiz’in “Suskunlar” dizisinde rol alacağına dair çıkan haber asılsızdır. “Suskunlar” dizisinin yapım şirketi Tims Productions'ın çekimlerine yeni başlanan sinema filmi projesinde Kurtiz’in rol alması sebebiyle yanlış bir anlaşılma olduğunu düşündüğümüzü ve eksik bilgilerle yapılan haberin doğruluk payı taşımadığını bilgilerinize sunarız.

TIMS PRODUCTIONS

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 28.03.2012, 18:36.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Günlerden Kuzey Güney.
      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Suskunlar süperdi yine. Ecevit'in Gurur'a özür diletmesi müthişti.

Şu bölümlere sinemada 10 milyon verip izlerim.

Yorum

• TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.

Espiri cok igrenc ççç ismailll abi ççç

Yorum

• Leyla ile Mecnun, izlediğim en kötü bölümüydü. Berbat seviyedeydi espriler. Senaryo zaten bitmiş. Her bölüm 40 dakika full boş geyik şeklinde başlıyor. Sonunda da ver duygusal müziği ve bölüm bitti. Kral çıplak. O kırlent nedir abi, en başında dedim olmadı diye hala ısrar ediyorlar. Tamam Fuzuli verdi de malzemeyi kullanamadın ki.

Kuzey Güney, son 2 bölüm inanılmaz boş geçti. Bu bölümleri izlemeyen sadece fragmanlarını izlese bir şey kaçırmaz. Küçücük bir senaryo var dönüp dolaşıp aynı yere geliyorlar. Hala kazayı Güney yapmış da bilmem ne. Yeter yahu. Bir adım yol alamadılar otuz bölüm oldu otuz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ecevit Gurur'a ayarı veriyor

Yorum

• Leyla ile mecnunda acaba dede neye az kaldı dedenin öyle demesi aklımı karıştırdı ?
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Leyla ile mecnunda acaba dede neye az kaldı dedenin öyle demesi aklımı karıştırdı ?
                  Artik nereye baglayacaklar acayip merak ediyorum. Hayirlisi.
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Game of Thrones'un bu sezonki ilk bölümünü izledim.Kitaba uygun bir şekilde devam eden bir bölümdü.Bakalım nasıl olacak bu sezon,kitaba uygun olmaya devam edecek mi?
                    Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Leyla ile mecnunda acaba dede neye az kaldı dedenin öyle demesi aklımı karıştırdı ?
                      cengiz bozkurt ‏ @cengizzbozkurt
                      @morlubisiy arkadaslar dizinin bittigi filan yok. #leylailemecnunusevmek 'fazla zamanimiz kalmadi' denince bolumun sonu geldigini anlamaktir
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Haftalar sonra iyi bir LM izledik.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kamil Aston Villa2ya transfer olmuş

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Behzat ve Savcı'nın tartışmasında gelen Polis memuru koparttı beni..
                              O benim eniştemdi. Haberim yoktu görünce bende şaşırdım.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bölümün başındaki sarhoş numarasına koptum leyla'nın Seviyorum lan kamil

Bu bölüm güzeldi .At kelimesini çok sık kullanmaya başlandı
                                En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 03.04.2012, 19:38.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X