how i met your mother
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle... Prison Break'in yapımcılarının yaptığı yine kaçışla alakalı bir dizi. ...
...Bu arada Prison Break hayranlarına -yanlış hatırlamıyorsam- 3. bölümde çok güzel bir sürpriz yapılıyor
...
Bakalım bakalım, nasıl bir diziymiş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePB efsanedir.
Anılarım canlandı yine.
Bellick'in ölümü
Çok etkilenmiştim ve üzülmüştüm
Bak yine geldi aklıma, efkarlandım...
- Alıntı
Yorum
-
Ezel nire kvp nire gençler.Ezel akar..
Prison Break tutkunları varsa OZ'u da izleyebilir.Babası sayılır PB'nin.
Yenilerden de Spartacus:Blooad and Sand var, onu da öneririm..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurtlar Vadisi'ni ben hâyâl meyal hatırlıyorum.Ancak KVP ile kıyaslasanırsa kesinlikle Ezel diyorum.Efsane diziydi gerçekten.
Sen zaten hayal mayal hatirliyorsan kesinlikle tekrar izlemelisin
Ey gidi...
Sen 3 kere hapsirinca ne anlama geldiginide bilmiyorsundur
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Kurtlar Vadisi'ni 4. Defa izleyenleri taniyorum..
Ey gidi...
Sen 3 kere hapsirinca ne anlama geldiginide bilmiyorsundurDoğru mu bildim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Kurtlar Vadisi'ni 4. Defa izleyenleri taniyorum..
Ey gidi...
Sen 3 kere hapsirinca ne anlama geldiginide bilmiyorsundur
Kör testereyle keserim lan sizi..I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaronun oğlu muyduDoğru mu bildim
I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaronun oğlu muyduDoğru mu bildim
etkilendim ççç
Simdi paylasacagim video'yu lütfen izlemehapsirik animasyonu.. Ama tombalaci var
erkekler icin diyim
kendimi suclu his etmek istemiyorum..
ATV'de SON basladi simdi.. Izleyip bakalim...En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 13.01.2012, 23:30.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayan?? Kurtlar Vadisi?? Dogru cevap??etkilendim ççç
...Ama Polat'ın her yerden akrabası çıkmaya başladığı günler, kız kardeş, gizemli yüzü gözükmeyen, sandalyede habire sallanan bir kadın..vs.
o bölümlerden sonra bıraktım.
- Alıntı
Yorum
Yorum