Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• how i met your mother
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• PB efsanedir.

Anılarım canlandı yine.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ... Prison Break'in yapımcılarının yaptığı yine kaçışla alakalı bir dizi. ...

...Bu arada Prison Break hayranlarına -yanlış hatırlamıyorsam- 3. bölümde çok güzel bir sürpriz yapılıyor

...
        Bu sözler beni bu diziye yöneltmek için yetti bile

Bakalım bakalım, nasıl bir diziymiş

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          PB efsanedir.

Anılarım canlandı yine.
          Biraz depreştireyim anılarınızı...

Bellick'in ölümü

Çok etkilenmiştim ve üzülmüştüm

Bak yine geldi aklıma, efkarlandım...

Yorum

• Ezel nire kvp nire gençler.Ezel akar..

Prison Break tutkunları varsa OZ'u da izleyebilir.Babası sayılır PB'nin.

Yenilerden de Spartacus:Blooad and Sand var, onu da öneririm..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Kurtlar Vadisi'ni ben hâyâl meyal hatırlıyorum.Ancak KVP ile kıyaslasanırsa kesinlikle Ezel diyorum.Efsane diziydi gerçekten.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kurtlar Vadisi'ni ben hâyâl meyal hatırlıyorum.Ancak KVP ile kıyaslasanırsa kesinlikle Ezel diyorum.Efsane diziydi gerçekten.
                Ben Kurtlar Vadisi'ni 4. Defa izleyenleri taniyorum..

Sen zaten hayal mayal hatirliyorsan kesinlikle tekrar izlemelisin

Ey gidi...

Sen 3 kere hapsirinca ne anlama geldiginide bilmiyorsundur

Yorum

• KV ne kadar başarılı bir yapımsa, KVP de aynı derecede başarısız ve kötü bir yapım.İkisini birbirinden ayırmak gerek..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ey gidi...

Baronun oğlu muydu Doğru mu bildim

Yorum

• Yabancı dizi olarak Fringe'in üstüne dizi biraz zor bulunur bence.

Yorum

Ey gidi...

Ben 5 kere izledim baştan sona şimdi 6. kez izliyorum 39. bölümdeyim.. Testere Polat , Çakır , Halit'i toplamış hesap soruyor..

Kör testereyle keserim lan sizi..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tebrikler doğru cevap..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bayan?? Kurtlar Vadisi?? Dogru cevap?? etkilendim ççç

Simdi paylasacagim video'yu lütfen izleme hapsirik animasyonu.. Ama tombalaci var erkekler icin diyim kendimi suclu his etmek istemiyorum..

ATV'de SON basladi simdi.. Izleyip bakalim...
                            En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 13.01.2012, 23:30.

Yorum

Bayan?? Kurtlar Vadisi?? Dogru cevap?? etkilendim ççç

...
                              İlk sezonu ilgiyle takip ediyordum. Ama Polat'ın her yerden akrabası çıkmaya başladığı günler, kız kardeş, gizemli yüzü gözükmeyen, sandalyede habire sallanan bir kadın..vs. o bölümlerden sonra bıraktım.

Yorum

• Adini Feriha Koydum Yokmu koyucak baska birsey
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X