Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SEİNFELD 9 Sezon İzle babam izle.. ççç
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• ATV'de Hakan Bey talk show başladı. İlk bölümüyle Beyaz Show'dan çok daha iyiydi bence.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• The Mentalist'e sardım bu aralar, oldukça iyi
        7
        Cngz_61

Yorum

• Ohh be yarin basliyor
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Beyler dagilin! Yeni fragman geldi.

Leyla ile Mecnun 21.Bölüm Fragmani v2

Iskender: Varmi balik?
            Kamil: Valla asaya attik istavrit geldi...

Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ATV'de Hakan Bey talk show başladı. İlk bölümüyle Beyaz Show'dan çok daha iyiydi bence.
              Beyaz Show efsanedir, yerini kolay kolay kimse alamaz. Son zamanlarda pek izlemiş olmasamda yeni sezonu merakle bekliyorum.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ramazan dolayisiyla bir hafta izin aldim. Calismiyorum. Var mi soyle onereceginiz guzel bir dizi. Game of Thrones'u izledim. Onun haricinde herhangi bir dizi olabilir. Lutfen ask dizisi olmasin

Yorum

• Reis'i izledim, Leyla ile Mecnun'a alışamadım. Netten izlerim yarın girerim moda.

Yorum

• Vallahi cicek taksi benim favorim tam bir egitici dizi herdaldan birisi var gercekten süper benim hanima hep diyordum sende izle sende izle diye sonunda bir izlettim ondan beri kendiside begeniyor !!

Türkiyede abuk subuk dizilerin yerine böyle güzel egitici diziler olsa türkiye bir öyle daha güzel olur !!!!

Yorum

• Reis dizisi dikkatimi çekmeyi başardı ama bu kadar kötü bir karadeniz şivesi olamaz heralde.. oyuncular çok başarısız
                        bölüm boyunca bayrağımız dalgalandı durdu

Yorum

• Leyla ile Mecnun nedense vasat gibiydi ..............

Ama Yaprak Dökümüne gönderme iyi oldu
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Leyla ile Mecnun nedense vasat gibiydi ..............

Ama Yaprak Dökümüne gönderme iyi oldu
                            Bence vasat değildi. Geçen sezonun finalinin altında ezildi biraz.

Yorum

• House M.D'ye fena halde sardım.
                              1 Ayda 6 sezon bitirdim...
                              Kesinlikle tavsiye ederim.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence vasat değildi. Geçen sezonun finalinin altında ezildi biraz.
                                Birazcikda öyle oldu. Adamlar öyle bir Sezon Finali yaptiki ondan sonra ne gelirse gelsin zaten vasat olacakti. Neyse insALLAH gittikce Form tutar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X