Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Polat sonunda herkesi öldürür , işte arada bir 3000 kişi ölür ama olsun
    - Yanlız Polat bildiğin Buzdolabı , kaç senedir oynuyosun insan biraz bişeyler kapar , adamda rol yeteneği sıfır...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• laz ziya tayfası niye geri döndü şimdi?

polattan taraf mı olacaklar? polata karşı mı olacaklar?

o değilde bu ulubey memati veya abdülheyden birini götürür.

iskender büyük 2 sezon gitmişti bu ulubey iskenderden daha ulu bir bey
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Nessriiinn.. ççç

Ulan bari koymayın şu seside fragmanın ciddiliği bozulmasın..

O sese kadar tamam dedim oturuyor sesden sonra kırıldım ...
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• ÇAKIR'IN OĞLU 'VADİ'YE DÖNÜYOR

Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri 'Çakır'ın ölümünün ardından yurt dışına gönderilen oğlu 'Pusat', yarın akşam yeniden dizide!

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban'ın başrollerini paylaştığı 'Kurtlar Vadisi Pusu'ya dizinin en son altı yıl önce yayınlanan bölümünde küçük bir çocuk olarak izlediğimiz 'Pusat' karakteri geri dönüyor. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır'ın oğlu olan 'Pusat', genç bir adam olarak karşımıza çıkacak. 'Pusat'ı oyuncu Görkem Sevindik canlandıracak.

ALTI YIL SONRA 'PUSAT'

'Vadi'de olay var! 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yarın akşamki bölümünde, altı yıl önce diziden ayrılan bir karakter geri dönüyor. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır'ın, İpek Tenolcay'ın oynadığı 'Nesrin Çakır'dan olan oğlu 'Pusat' genç bir adam olarak izleyici karşısına çıkacak.

SEVİNDİK OYNAYACAK

'Pusat', 2005 yılında babasının öldürülmesinin ardından annesi 'Nesrin', ablası 'Selvi' ve dedesi 'Laz Ziya' ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Dedesi de öldürülünce 'Polat Alemdar' tarafından yurt dışına gönderilmişti. 'Pusat'ı dizide genç oyuncu Görkem Sevindik canlandıracak.

YURT DIŞINA GİTTİ

'Pusat', 2005'te yayınlanan 'Kurtlar Vadisi'nde; babasının öldürülmesinin ardından annesi 'Nesrin', ablası 'Selvi' ve İstemi Betil'in oynadığı dedesi 'Laz Ziya' ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Ardından 'Polat Alemdar' (Necati Şaşmaz), 'Pusat'ı yurt dışına okumaya göndermişti. Son olarak da annesi 'Nesrin' ve ablası 'Selvi'de onun yanına gitmişti.

'PUSAT'A NE OLDU?

Bu arada dizinin baş karakterlerinden 'Süleyman Çakır'ın ölümü de Türkiye'de olay olmuştu. Dizi fanatikleri onun için cenaze namazı bile kıldırmıştı. Aradan yıllar geçse de dizi fanatikleri internetteki forumlarda 'Çakır'ın oğlu 'Pusat'a ne olduğunu, geri dönüp dönmeyeceğini hep merak etti. Şimdi ise dizinin seyri 'Pusat'ın dönüşüyle tamamen değişecek.

“Vadi'ye katılmanın heyecanını yaşıyorum”

Yurt dışından dönen 'Çakır'ın oğlu Pusat'ı canlandıran Görkem Sevindik, Pana Sinema Akademisi'nde oyunculuk dersleri alıyor. Sevindik, 'Pusat Çakır' olarak 'Kurtlar Vadisi Pusu' kadrosuna girmenin mutluluğunu yaşadığını söylüyor. Genç oyuncu, "Büyük bir heyecan içindeyim. Oyunculuk hep hayalimdi. Bu karakteri de büyük bir keyifle oynuyorum" diyor. Dizide 'Pusat'ın ablasını ise Pınar Tuncegil oynuyor.

kurtlarvadisi.com
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ersoy Ulubey'de gülermiş.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ersoy Ulubey'de gülermiş.
              Yandaki adam çok gaddar bakıyor

Yorum

• Edit.............................................. ..................
                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 16:35.

Yorum

• İmkansız'ı görmek isteyenlere Setten bir kareymiş..
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak Ali Sırrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lost, Prison Break'ı bitirdikten sonra boşlukta kaldım denilebilir Şu sıralar fringe ve supernatural dizilerini izliyorum.. Fringe sezon 3 bölüm 9 bitti 10. bölümü bekliyoruz.. Supernatural ise 6 sezon gitmiş ben daha birinci sezon 7. bölümdeyim korku & gerilim isteyenler için supernatural'i tavsiye edebilirim
                    Prison Break Şuana kadar en sevdiğim dizi diyebilirim..

İzlemediysen kesinlikle Dexter'i izlemeni tavsiye ederim,Prison Break kadar zevk veren bir dizi...

Yorum

• Kv'nin fragmanını yeni izledim o nasıl bir sestir arkadaş

Film çıkışına en iyi şekilde devam eder,Artık kuru kahramanlıkları istemiyor insanlar,Çoğu kişinin beklentisi Çakır gibi,Pala gibi,Ersoy gibi,Laz Ziya gibi olağanüstü karakterler...

Yorum

• Şu Öyle Bir Geçer Zaman Ki güzel dizi ancak işin içine siyaseti katınca iyice ....... yani

Yorum

• KVP sadece örgütü nasıl gösterdiklerini izlemek bile yeterli.onların nasıl kullanıldıkları vs çok iyi aktarıyor.yoksa polat bilmem kaç kişiyi öldürmüş bunlara takmayın bence...
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Yazık bu kadına altyazıyı görüyor ve kahkaha atmaya devam ediyor. Kimse görmemiştir demesin her programında sürekli ekrana bakar zaten nasıl görünüyorum diye.

Yorum

• ATV'yi actim bizimkiler Cocuklar Duymasin'i bakiyor diye...bi baktim "Oy Asiye" türküsü fonda caliyor...Laz Ziya'nin oturdugu koltuk...dedim noluyor yahu?!
                              Sonra da Nesrin'i görünce dedim la ben yanli$likla Kanal 7'yi mi actim?
                              Orda KV'nin eski bölümlerini bildigim icin $a$irdim bir an. Sonra baktim altta Kurtlar Vadisi Pusu yaziyor...sag üst kö$ede "Tekrari Yok"...cidden anlamadim...sonra dedim "anaaa!!! Hadi bee!" annemde sordu " noldu oglum?"
                              Dedim "Aneyyy...nolsun ki eski KV sankim geri döniy dedim" ...vay bee...bende diyordum bu diziden ayrilanlar geri gelse nasil olur diye...bakalim artik nasil olacak In$allah iyi olur ...
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Hey gidi Ersoy Ulubey..

Neydin..

Ne Oldun..

Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X