Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vadi"nin yanıtı Habertürk TV ekranında

http://www2.yazete.com/video.asp?vid=7146

Bu söyleyisi manyak olmus... Bahadir Özdener süper adam ya projeler calismalar olagan üstü... Böyle devam insallah...
    KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
    KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
    KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
    KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!

Yorum

• Spartacüs'ün ilk sezonunu şuan itibariyle bitirdim. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok sürükleyici ve başarılı bir yapım. Bir başlayan kesinlikle bir daha bırakamaz.
      Başrol oyuncusu Andy Whitfield'in kanser olması ve diziye devam edemeyecek olması çok üzücü. Sanırım Ocak'da 2. sezonuna, yeni bir başrol oyuncusuyla başlanacakmış. Sabırsızlıkla bekliyorum...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha sonrasını izlemediniz herhalde izleseydiniz bunları yazmazdınız zaten.
        Evet, izlemedim. Sonrasında ne oldu, söyler misin?

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        niye, din adamı diye laf edilmeyecek mi onlara, dizilerde felan kötüyü oynayamazlar mı ? böyle bir kural mı var

takılmamak lazım böyle şeylere, din adamları arasındada o dediklerini yapanlar çıkıyor şimdi sende biliyorsun bunu ''çıkmıyor değil'' yani...

genelleme yapmamak lazım ama keşke hepsi gerçekten ''din adamı'' olsa, adam olamamış ''din adamı'' olmaya çalışanların sayısı maalesef bizim ülkede epeyce fazla...
        Sen benim anlatmak istediğimi anlayamamışsın. Elbette hiçbir insanın olmayacağı gibi din adamlarının da günahsız ve hatasız olması beklenemez. Meselemiz bu değil. Ama eğer ekrana yansıtılan, özellikle de bir dönem Yeşilçam'ında 10 din adamından 9'u benim saydığım özelliklerle izleyiciye anlatılmak isteniyorsa ben bunda art niyet ararım.

Hele 90'lı yıllarda TRT'de "Hanımın Çiftliği" adlı bir dizi yayınlanıyordu ki, o dizideki hoca tiplemesini görseydin ne demek istediğimi daha iyi anlardın.

Yorum

• Ezel muhteşemdi.Tamirhane dükkanını kiraladıkları sahne de çok güldüm.

Yorum

• Geniş Aile artık her cuma Star Tv'de.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bu akşam osman var kaçırmayın,yine herkesi ağlatacak

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Veronica Mars..her çarşamba saat 20 de cnbce'de..tavsiye edilir..
                Herkese Merhaba

Yorum

• KURTLAR VADİSİ PUSU 97. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son hızıyla devam ediyor. Solukları kesecek 97. bölüm, 14 Ekim Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.

Bombanın başında ölümü bekleyen Polat Alemdar ne yapacak? Polat Alemdar, bombayı nasıl durduracak? Amerikalı General ve Büyükelçi, Başbakan’dan ne isteyecek?

Baba Memduh, İstanbul’u havaya uçurmak isteyen torununu affedecek mi? Polat, Baba Memduh’un torunundan ne isteyecek?

Patlamayan bomba, örgütü nasıl karıştıracak? Bu karışıklıktan faydalanmak isteyen Polat Alemdar ve ekibi ne yapacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 97. bölümü, 14 Ekim akşamında ATV ekranlarında olacak…
                  En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 12.10.2010, 17:41.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Öyle Bir Geçer Zaman ki 6.Bölüm Fragmanı

Yorum

• Öyle Bir Geçer Zaman ki

Dün akşamki bölümünde üzeri örtülmüş ırkçılığın ve muhafazakar seyirciye sempatik gösterilmek istenen solculuğun izleri bulunan dizi...

cemile'nin koğuşundaki hanımağa 'döne' ve yancısının zorbalığı ezberci kadın mahkum profilinin tekrarı olarak gösterildi. döne'nin tipolojik özelliğinin kürt kadın profiline uyması (gözleri sürmeli, eli tesbihli, başı kapalı ve haşin bakan, hiç konuşmayan ve konuşmadığı için kürt olduğu kuvvetle ihtimal ) son derece ezberci ırkçı bir göstergedir. kanal d'nin bu sneeki ulusalcılık politikası, bir diğer cumhuriyetimize zeval gelmesin dizisi türkan'la da pekiştirilmekte.

ayrıca johnny'lerin üzerine kırmızı boya atarak terör estiren anti-emperyalist solcu gençlerin de bu sahnedeki berbat bir göstergeyle sağcı izleyiciye sempatik gösterilmeye çalışıldığını düşünüyorum. amerikalı askerlerin hayat kadınlarıyla eğlenerek yürümeleri, inandırıcı olmadığı gibi 'bu solcu çocukları sevin, bakın onlar böyle rezil bir hayat yaşayan amerikan askerlerinin cezasını verdi' alt metni taşıyor.

Alıntıdır.
                      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 13.10.2010, 16:47.

Yorum

• Ben Ezel'e yorum yapmadım değil mi ya

Senaryonun ilerlemesi bakımından çok heyecan verici bir bölüm olmasa da, çok güzel sahnelerin ve oyunculukların olduğu bir bölümdü. Kenan Birkan, Eyşan'ın intikam alması için çok çaba sarfetti ve sonunda başardı. Kenan Birkan öyle çok acımasız gözükmüyor, ama aslında çok acımasız. Eyşan'a intikam alması için gaz verirken kullandığı şey 8'di. 8'in ölüm haberini alırken ve acısını yaşarken bile alttan alta Eyşan'ı intikam konusunda gazlıyordu. 8 umurunda bile değildi. O yalnız kaldım tripleriyle Eyşan'ı yanına çekti. Temmuz(şapkalı katil) yeniden piyasaya dönüyor, Ali onun parmağını halletmemiş miydi? Nasıl dönecek anlamadım. Bu bölümde Ezel en baştan başlamaya karar verdi, budur yani. Bu baştan başlayışı izlemeyeceğiz herhalde koca sezon. Ramiz Dayı bir toparlansın da heyecanlı bölümler başlar. Taa geçen sezonun başlarında senaristler "İkinci sezon Ramiz Dayı-Kenan Birkan intikamı şeklinde geçecek" demişlerdi. Hala Ezel'in intikam tortularıyla ilgileniyoruz. Şöyle babasına inandırsın Ömer olduğuna, kardeşine de söylesin de rahatlayalım. Ömer'in intikamı iyice bitsin ve Ramiz Dayı sahnelere dönsün. 2010 model Ramiz Dayı daha etkili olamadı onu söylemek istiyorum

Güzel sahneler vardı dedim bahsedeyim bari. Ezel'in herkesi etrafına toplayıp gazı verdiği sahnede, Cengiz'in birden ortaya çıkıp "Matrix misiniz lan siz?" demesi komikti 1971 sahneleri harikaydı, her açıdan. Ramiz Karaeski'nin "Jilet Ahmet sevdiğimiz abimizdi, janti adamdı" dediği sahne dizinin en iyi sahnelerinden biriydi herhalde. Ezel'in, Ramiz Dayı'ya "Bıçağı sapladım", "Evet öldürdüm" dediği sahne müthişti bence. Çok duygusaldı valla hayatımda ne dizi izlerken ağladım ne de film izlerken ama cidden duygulandım Meraklı olanlar bir daha izlesin

Ve Ezel, Kenan Birkan'ın karşısına geçer... "Anladım. Çok yukarlardasın. Kaç basamak var aramızda? Hepsini teker teker çıkıcam. Bütün caddeyle mi savaşıcam? Bütün şehirle mi? Sayende Kenan, ben artık bir katilim. O yüzden de, bütün dünyanın üstünde de otursan, adamlarının teker teker üstüne basa basa çıkıcam oraya. Kaç basamak varsa, o kadar zarar vericem. İşte o zaman yanına gelicem ve seni köpek gibi öldürücem."

ççç Burda aklıma Ekmek Teknesi geldi ya, Cengizler bir yere gidiyordu. Kirli de gelmiyordu bir türlü. Bunlar onu ikna etmeye çalışıyordu. Cengiz de durmadan "Köpek gibi geleceksin Kirli, köpek gibi geleceksin" diyordu Hay Allahım nerden aklıma geldiyse.

Saat 3 olmuş yav. Rüyamda bıyıksız Ramiz Dayıyı görürüm şimdi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ölüm ölüm dedğin nedir ki gülüm

Yorum

• Kurtlar Vadisinin Yeni Müzikleri İğrenç.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Polat köprüyü sallıcak bomba düşücek.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X