Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün tesadüf denk geldi seyrettim,o ne dedi bu ne dedi ye girersek tadında giden bu başlık ekşiyebilir siyaset girdiği için.
    Ama şunu söyleyim genelde boş adam olduklarını düşünürüm tv cilerin ama dün akşam Özdener'in duruşunu,kendinden emin oluşunu,bilgisini,konuya hakimliğini görünce pes dedim,acayip saygı duydum,helal olsun dedim.Tüm dizilere sevdiklerim dahil boykot koyup çocuklar ders çalışsın onlara iyi örnek oluyum diye bırakmıştım ama sırf senarist Özgener'in hatrına bile seyredilir KVP.
    Evet aynen dediğiniz gibi, ben de daha önce birkaç programda izlemiştim kendisini.

Kurtlar Vadisi Pusu'da her şeye rağmen iyi olan iki şey vardı, müzikler ve fragmanlar. Çok sıkıcı bir bölüm bile olsa, önce fragmanı izleyince "Galiba heyecanlı bir bölüm olacak" diyorduk. Şimdi bakıyorum da fragmanlar bile kötü olmaya başladı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu akşam izleyemeyeceğim maalesef antrenman nedeniyle :s Yıllar sonra ilk kez Vadi'yi kaçırıyorum.

Daha sonra tamamiyle izleyebileceğim bir Site varmı önerebileceğiniz
      yada kaydedebilecek ?

Yorum

• Ezel, 38.bölüm fragmanı:http://www.youtube.com/watch?v=cgVFijYrXp4&feature=sub

Alihan, youtube Valla cidden youtube'dan izliyorum ben, ya da torrentten indiriyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Görüntü kalitesi açısından sıkıntım var abi. Youtube'da sıkıntı olur mu yada Torrent indirirsem. Nasıl Görüntüsü ?

Yorum

• Youtube'ta iyi olan da var kötü olan da. Tabii ekranı büyütünce hiçbiri torrentten indirdiğin gibi olmaz. Mesela ben torrenten ezelin son bölümünü indirdim, 1 gb bir şeydi ama cillop gibiydi

Yorum

• Tamam o zaman Torrent'e de bakarım. Bir site yardımı da geldi şu anda. Teşekkürlerimi sunuyorum hepinize.

Yorum

• Youtube'ye gerek yok tvde yayınlandıktan hemen sonra nete ekleniyor zaten google'ye yazın hangi diziyi izleyecekseniz bölümüyle birlikte çıkıyor zaten 100lerce site. Benim önerim
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yapımcılar BDP'ye Ne Cevap Verdi ?

Kurtlar Vadisi, Tek Türkiye, Ölümsüz Kahramanlar ve Sakarya-Fırat dizilerini RTÜK’e şikâyet eden BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a cevap gecikmedi. Dizilerin yapımcıları “Biz Kürtleri değil, teröristleri kötü gösteriyoruz” diyerek Kürt karşıtlığı yapmadıklarını savundu.

Habertürk'ten Oya Doğan'ın hazırladığı habere göre; Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Kurtlar Vadisi, Tek Türkiye, Sakarya-Fırat ve Ölümsüz Kahramanlar’ı RTÜK’e şikâyet edip, “O dizileri izleyenler, dizi bitince sokağa çıkıp, karşısına çıkan ilk Kürt vatandaşı boğmak istiyordur” açıklaması tartışma yarattı. Uzmanlar Demirtaş’ı desteklerken, dizi yapımcıları ve televizyon eleştirmenleri Demirtaş’a tepki gösterdi. Tek Türkiye dizisinin yapımcısı Salih Aşan ve Sakarya-Fırat’ın yapımcısı Osman Sınav ise Demirtaş’a cevap
                  vermeyeceklerini açıkladı.

Kurtlar Vadisi’nin senaristi Bahadır Özdener:
                  "BDP emirleri yerine getiriyor"

“İncirlik Üssü’nü bastığımızda tepkinin Amerika’dan geleceğini beklemek safdillik olurdu. Tepki doğru adresten geldi. Herkes kendi dokunulmazını korumaya çalışıyor. Bugün BDP’nin yaptığı şikâyet de budur. Maalesef birilerinin emrini yerine getiriyorlar. O emir de ırkçı, faşizan bir politikayı izleyip bizim dizimizi lekelemeye çalışmak. Biz insanları ayırmazken, onlar ısrarla bu ayrımcılığın altını çiziyorlar.”

Sosyolog Göksel Aymaz:
                  "Fazla faşizanlar, Demirtaş haklı"

“Bu tip dizilerin insanların birlikte yaşadıkları etnik kökenleri tanımak açısından önyargı ve nefret yaratabilecek zemini hazırladığını düşünüyorum. Ekranda bir Kürt nasıl gösterilirse empati ya da nefret duygusu yaratır. Algımızı şekillendirir. Bence Kurtlar Vadisi ve Tek Türkiye ekranda çeşitlilik yaratan diziler değil, fazlasıyla faşizanlar. Kesinlikle yasaklanmalı ve yayından kaldırılmalılar.”

Ölümsüz Kahramanlar’ın yapımcısı Hikmet Tombulca:
                  "Teröristler Kürt’se biz ne yapalım?"

“Zaten dizimiz sona erdi. Ama yayınladığı süre içerisinde de asla Kürt kökenli vatandaşları çirkin göstermedik. Biz dizide iç güvenlik harekâtı sırasında şehit olan bir askerin hikâyesini işledik. Ama onu öldürenler teröristti. Onların etnik kökeni Kürt ise yapacak bir şey yok. Bizim derdimiz Kürtler değil, teröristlerdi.”

Milliyet Gazetesi TV eleştirmeni Ali Eyüboğlu:
                  "Önce BDP gergin politikadan vazgeçsin"

“Bugüne kadar bir dizi izleyip insanları boğazlayan kimse göremedik. Ama bölücü terör örgütü yüzünden binlerce insanımız öldü. BDP dizi senaryolarıyla uğraşacağına gergin açıklamalardan vazgeçsin. İç savaşın sona ermesi için gayret sarf etsin.”

Akşam Gazetesi TV eleştirmeni Burhan Ayeri:
                  "Demirtaş’ın ifadeleri abartılı ve yanlış"

“Demirtaş’ın ifadeleri yanlış, abartılı ve çarpıtılmış. Kürtler ve Türkler bir ağacın iki dalıdır. O nedenle bu konuşmalar, kavgalar hikâye. Ben her gün Sakarya-Fırat’ın tekrarını izlemekten sıkıldım, fenalık geldi. Bu etik olarak yanlış. Bu kavga da etnik değil, etiktir.”

Dizifilm

Yorum

• şu ölümsüz kahramanlar dizisi kadar saçma bir dizi yok, iyikide bitti..

kanalı ne ki dizisi ne olsun, tek türkiye mesela buda öyle.. bir ara izliyordum bıraktım, saçma sapan diziler...

dizi dediğin sakarya fırat tır, oturun izleyin.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ezel'in yeni bolum fragmani cikmistir arkadaslar.

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
                      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Kurtlar Vadisi Pusu çok güzeldi, epey güldüm Nükleer bomba var bir tane, Polat onu aradı bütün bölüm. Birini sıkıştırıyorlar, "Bomba Hisar'da" diyor. Hangi Hisar olduğunu söylemeden ölüyor. Polat da ekibine, "Siz Rumeli'ye gidin, ben Anadolu'ya giderim" diyor. Polat gidiyor ve buluyor bombayı. O bombayı oraya iki tane amele taşıyarak getiriyor. Takılıp düşşeler hepimiz ölecez. Zaten oraya da arabanın bagajında geliyor o nükleer bomba! Polat bomba imha ekibini arıyor. Oradaki hoca imha etmek imkansız, bomba çok hassas diyor. Polat sinirleniyor hocayı dinlemek istemiyor ve telefonu kapatıyor. Sonra, bombanın kapağının üstünde oturduğu yerden gülümsüyor ve bölüm bitiyor. Ha ha ha!

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kurtlar Vadisi Pusu çok güzeldi, epey güldüm Nükleer bomba var bir tane, Polat onu aradı bütün bölüm. Birini sıkıştırıyorlar, "Bomba Hisar'da" diyor. Hangi Hisar olduğunu söylemeden ölüyor. Polat da ekibine, "Siz Rumeli'ye gidin, ben Anadolu'ya giderim" diyor. Polat gidiyor ve buluyor bombayı. O bombayı oraya iki tane amele taşıyarak getiriyor. Takılıp düşşeler hepimiz ölecez. Zaten oraya da arabanın bagajında geliyor o nükleer bomba! Polat bomba imha ekibini arıyor. Oradaki hoca imha etmek imkansız, bomba çok hassas diyor. Polat sinirleniyor hocayı dinlemek istemiyor ve telefonu kapatıyor. Sonra, bombanın kapağının üstünde oturduğu yerden gülümsüyor ve bölüm bitiyor. Ha ha ha!
                          Gelecek bölümlerde Dünya'yı işgale gelen ufoları savuşturmak için görevlendirilirse şaşırma

Yorum

• Spartacus'a başladım. 4 bölümünü izledim çok beğendim. Görsel efektlerle donatılmış bir dizi. Sürükleyici..

Yorum

• Memati'de şimdiden eğitiyor Ali Memati'yi hadi oğlum usta de.

Bu bölüm 95. bölümden 100 kat iyiydi.
                              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 08.10.2010, 03:35.

Yorum

• Müthiş abartılı amerikan filmleri yanında bizim Vadimiz az bile abartıyor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X