Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madem diziyi beğenmiyorsunuz o zaman neden izliyorsunuz anlamıyorum Ben doğru dürüst dizi izlemiyorum. Bi kurtlar vadisini sürekli izliyorum. Geniş aile ve Türk malı da fena değilller. Fırsat buldukca onları da izliyorum. Başka izlediğim dizi yok. Kafam rahat

Yorum

• Yahşi cazibe'deki sarı çiyan baya iyi oyuncu

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Madem diziyi beğenmiyorsunuz o zaman neden izliyorsunuz anlamıyorum Ben doğru dürüst dizi izlemiyorum. Bi kurtlar vadisini sürekli izliyorum. Geniş aile ve Türk malı da fena değilller. Fırsat buldukca onları da izliyorum. Başka izlediğim dizi yok. Kafam rahat
        İzlemiyorum ki abi. Yazın internette zaman geçirmekten sıkılınca kanalları gezerken 3-5 kere bakmışımdır. Ama kısa sürede çözdüm filmdeki olayı.

Çözülmeyecek gibi değil zaten..

@ Paksoy

Katılıyorum.
        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 02.10.2010, 22:21.

Yorum

• aynen çözülmeyecek gibi değil mesela 5 bölüm sonrasını anlatayım size...
          sinanın arabaya biri bincek başına silah dayıyacaklar fidye isteyecekler sonra bütün durak seferber olup kurtaracaklar sinanı..1 dakka ya yoksa böyle bi bölüm olmuşmuydu :
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahşi cazibe'deki sarı çiyan baya iyi oyuncu
            Katılıyorum. Mimiklerine ve sesine çok hakim.

Yorum

• Yahşi Cazibe bir saat reklam vermedi başladığından itibaren. Güzel dizi, hem güldürüyor hem de eğlendiriyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ahahaha ne espriler var yahşi cazibede

Kemal ; Siz kimsiniz?
                Peker açıkalın; Ebe
                Kemal ; sizde ebenin...
                Manidar; hanımıyım
                En son Emre Çömez tarafından düzenlendi; 02.10.2010, 23:15.

Yorum

• Barış'ı oynayan Gökçe Özyol'da çok iyi oyuncu İki Aile'de Sabutay rolünde oynuyordu izleyenler bilir orda ki rolüyle şimdiki rolü birbiriyle hiç alakası olmayan karakterler ikisinde de çok başarılı.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• evet adam mafyadan ne hale geldi
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Kurtlar Vadisi de iyice sacmalamaya basladi.
                      Adamlar nükleer bombayi magarada sakliyorlar.

Yorum

• Şu Serdar Akarın yönettiği Behzat Ç. adlı dizi..

Bugün sıkıntıdan izliyim dedim.. Adanalı, arkasokaklar v.s polisiye dizileri görünce.. Bu dizinin yanında bunlar incir çekirdeği bile değil.. En azından ateş ettiklerinde adam vuruyorlar.. Bazılarındaki gibi 1 metre ötesindeki adama bir şarjör mermi boşalttığı halde vurulmayanlardan değil..

Erdal Beşikçioğlu'da bu işi beceriyor yani Vali'den sonra böyle güzel oturmuş üzerine rol..

Bu akşamda yeni bölümü varmış..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Evet her pazar aksama star tvde behzat C bir ankraya polisiyesi
                          Ama ben netten pazartesi izliyom
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bugün geniş aile var

Yorum

• İzlemeye başladığım diziyi sonuna kadar izlemek gibi lanet bir huyum var. Ve ben ta lise öğrencisi iken cılkı çıktı artık bitirsinler dediğim Kurtlar Vadisini izleyeceğim diye ömrümden ömür gitti. Bitse heralde en çok ben sevinirdim şu ülkede. Ama lanet olsun ki her geçen gün daha da izlenmez bir hal alıyor. Hiç adetim olmayan sahneleri atlayarak izleme huyunu da kazandırdı bana. Ömer Baba konuşuyor atla, İmdat karakteri gözüktü mü atla, Deli Hüsnü müdür ne zıkkımdır o çıkınca atla. En azından çok zaman almıyor artık.

Ezel dizisi ülkede çekilmiş hatta muhtemelen çekilebilecek en sağlam dizi. Benim için üzücü olan tek kısmı senaryoyu önceden biliyor olmak, aslında kim kimin çocuğu, soygunu planlayan kim vs. gibi detayları ağzını tutamayan bir arkadaşım sayesinde malesef öğrendim. Buna rağmen içinde Cansu Dere'nin geçmediği her sahnesini hayranlıkla takip ediyorum.

Geniş Aile Cüneyt İnay-Kamuran Sümer in zaten çok kaliteli mizahlarını dizi için kullanmalarıyla kulvarında rakipsiz kalıyor. Oyuncu kadrosu, karakterler, konu, takip zorunluluğu olmaması gibi faktörler ile absurd mizah etiketiyle yapılmış en iyi dizi.

Başka dizi izlemiyorum. Kıvanç Tatlıtuğ denen adamı Amerikalılar Karadenizde filminden sonra ilk kez Ezel'de izlediğimi söylesem az çok dizilerle aramın olmadığı anlaşılır heralde . Ne yaprak dökümü, ne diğerleri.

Benim gönlümün başköşesinde duran dizi Sultan Makamı idi vakti zamanında.Gönül bağı kurabildiğim başka bir yapım olmadı.

Ancak kalitesi benzerlerinin çok üstünde iki yapım var. Geniş Aile ve Ezel.

Gerisi bence fasa fiso.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Behzat Ç.

İstanbul'daki polisiye dizilerden daha farklı bir kurgusu var. Daha argomsu bir işleyiş ve olaylar arası geçişler güzel. Arka Sokaklar'ı da izliyorum mesela. Sokak arasında çatışma çıkıyor. 5 polise doğru ateş ediyor kaçanlar. Polislerden hiçbiri vurulmuyor ama sokaktan hiç kimse de vurulmuyor. Kalabalık bir sokağa doğru ateş ediliyorsa en kötü sokaktan insanlar vurulur dizi icabı. Ama bunda o yok.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X