Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıldı
    Nevzat vardi ilk baslardan beri,Polatla beraber apartmanda bir evde birini oldurmuslerdi...Apartmandakilerde polisi aramis,Polat kacsin falan diyede Nevzat polislere fanatik Trabzonspor taraftariyim,aska geldim havaya ates ettim demistin Benim hatirladigim boyle...
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Behzat amirim fena giriş yaptı haydi hayırlı olsun.

Yorum

• Behzat ile polis olmasaydım katil olurdum. Beşir ile behzatı harcayacaklar matmazel

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Her şey iyi güzel de adamın gördüğü hayal araba ile adam kovalıyor orada ben iptal oldum..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her şey iyi güzel de adamın gördüğü hayal araba ile adam kovalıyor orada ben iptal oldum..
            Karşısına çıkan yaşlı çift de paralel evrendeki Behzat ve Esra'nın yaşlı halleriydi herhalde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kayıp Şehir'e şukular şelale. Adamın Bize Her Yer Trabzon demesinde tüylerim diken diken oldu. İlk bölümünü de seyretmiştim. Kuzey Güney dışında devamlı seyrettiğim dizi yoktu. Bozulmadığı sürece seyrederim bu diziyi de.
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• Maalesef Behzo vasat başladı.

Yorum

• Kayip Sehirin iki bölümünüde pespese izledim. Normalde yapmadigim bir seydir. Hosuma gitti dizi. Irfanda harbi Trabzonlu gibi rol yapiyor.

Belkide 20 kere gerizekali, mal v.s. dedim adama. Sen olsan ne yapardin sorusunuda sorunca kendime, ayni malligi yapardim diyorum.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kayıp şehir

dizi müziği iyi

konu hep beklediğim buydu umarım ileride Trabzon Trabzonsporla kesişir

irfan karakteri bomba olmuş(bana dalana ben de dalarım)

ne yazık ki şivemiz yine sınıfta kalmış

bu şehirde herşey var fakirlik zenginlik aşk özlem gurbet futbol kavga..... nasıl bu zamana kadar bir film dizi yapamamışız inşallah kayıp şehir üstüne koyarak devam eder
                    En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 22.09.2012, 02:47.
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kayip Sehirin iki bölümünüde pespese izledim. Normalde yapmadigim bir seydir. Hosuma gitti dizi. Irfanda harbi Trabzonlu gibi rol yapiyor.

Belkide 20 kere gerizekali, mal v.s. dedim adama. Sen olsan ne yapardin sorusunuda sorunca kendime, ayni malligi yapardim diyorum.
                      irfan karakteri çok bomba olmuş, horoz!!
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Trt 1 LM hariç dizi izlemiyorum çünkü o kadar abartı oluyor ki dram da aşk da paçalardan akıyor,dozaj çok fazla veriliyor o da beni ifrit ediyor.,
                        geçen hafta zaptayken tesadüf Kayıp Şehir denk geldi baktım biraz kapatamadım,müthiş gidiyor içimden inşallah Ezel gibi cozutmazlar diyorum.
                        Dün akşam da baktım ve çok iyi gidiyor ta ki İrfan efendinin doç la adamın arabasına girişene kadar,
                        zaten yoksulluklarının boyutu abartı geliyordu,
                        üstüne birde takip sahnesi gelince haa dedim diğerlerinden farkı yokmuş,
                        kız motorize birlik,sana yüz vermişiliği yok,senin onla bir ilişkin yok,biletleri kapının altından attın kız ne gelirim dedi ne gelmem dedi,sen niye kızı sakallıyla görünce bu kadar coşuyorsun,hiç mi hiç mantıklı gelmedi,ekmek tekneleri haşat oldu,çamaşır makinesi pert oldu,sözleşme ne oldu bilmem canım sıkıldı orda bitirdim,yarıda bıraktım yani,daha da izlemem
                        Trabzonsporumla ilgili sahneler internete düşer onlara bakarım sonra sonra.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 8.14 DEN SONRa
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu sahne çok iyiydi Pozitif ayrımcılık istiyoruz. Haklıyız Gururumuz okşanıyor
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Behzat Ç. yine klasik ağır tempolu sezon başlangıcını yaptı.Geçen seneki gibi açılmaları uzun sürmez, önümüzdeki bölümden itibaren havaya girer dizi.

**Dizinin bipsiz, sansürsüz, mozaiksiz hali Star'ın sitesinden yayınlanmış gece.Böyle devam ederse oradan izlemeyi düşünüyorum.
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nevzat vardi ilk baslardan beri,Polatla beraber apartmanda bir evde birini oldurmuslerdi...Apartmandakilerde polisi aramis,Polat kacsin falan diyede Nevzat polislere fanatik Trabzonspor taraftariyim,aska geldim havaya ates ettim demistin Benim hatirladigim boyle...
                                Aynen böyleydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim