Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben o çölü geçtim Hidayet
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• geçen sezon 2 Leyla 1 Mecnun
      bu sezon 2 Mecnun 1 Leyla ne bu böyle
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Ya LM de de doğru mu samet esprisi yapıldı iyi hoş güzel yapılsın da "r" leri söyleyememesini de içine alarak yapılan espriler ayıp bence.
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• gangnam style olası marmara depremi serdar ortaç aziz yıldırım alayına bir bölümde çakılırmı ya LM çakar

ohh be bu bölümle LM ezgi asaroğlunun ayrıldıgı bölüme dönmüş oldu şuan 1.sezon kaldığı yerden devam ediyor

Yorum

• Karadayı sağlam bir yapım. Bozmazlar umarım.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İsmail abinin genler muhteşem.
              Şarkının adı gurbeti mesken mi tuttun Nazlı yarim di gel gayri

Lom lom ağız

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Oh be sonunda Babalar diyarında Cengiz Kurtoğluna uğradılar hem de İsmail Abiyle Mecnun'un son bölümlerdeki salak halleri çok hoşuma gidiyo belki de ilk defa en çok ona gülüyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İşler Güçler dizisinde Ezgi Asaroğlu vardı ama bu kızın şekli kaymış...Nerede o eski Leyla, nerede şimdi ki Ezgi, yaşlanmış sanki bu

Yorum

• kisa sac hic yakismamis.ama bölüm cok iyid.boomcu boba ve su street fighter bölümler süperdi.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ezgi kendine kıymış o saçlar ne öyle.

Yorum

• Yuh ya ne hale gelmiş ezgi görmek istemiyorum hayır
                        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• yapmayın ya demeyin öyle ezgi bir tanemdi ya ne hale gelmiş izlicektim ilk defa işler gücleri onun için vazmı geçiyim

Yorum

• birde Salih abiye rastladı zaten daha da gitti
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                            BordoMavi.Net
                            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Salih abin ne tür fantazisi var o da ayri bir soru.o yapraklar o cokolata
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Karadayı ilk 2 bölüm çok sıkıcıydı ama açılıyor yavaş yavaş. Bide kendini Türkan Şoray zanneden kız olmasa daha iyi olurdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim