Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Behzat Ç bu sezon bariz şekilde vasat ilerliyor. Kopuk kopuk. Kesik parmak cinayeti uzadıkça uzadı. Bölümlük cinayetler her zamankinden de basit artık. Bölüm sonunda Behzat'ın lafı çok efkar doluydu be

Kuzey Güney'den ümidi kesmiştim ama 3 bölümdür fena gitmiyor. Ferhat da döndü tam oldu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Suskunlar cok iyi gidiyor suana kadar..
      En son Taner Tonbil tarafından düzenlendi; 12.03.2012, 16:23.
      #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• 1- Kuzey Güney
        2- Seksenler
        3- Hayat Devam Ediyor
        4- Uçurum
        5- Suskunlar (tavsiye üzerine başladım
        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Suskunlar=Sleepers

Doğru mu?

Biraz baktım da konusu birebir aynı gibi.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Suskunlar=Sleepers

Doğru mu?

Biraz baktım da konusu birebir aynı gibi.
            Evet doğru
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Zeynep Camci tam mac saatinde trt'nin Facebook sitesine baglanacakmis............
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Trabzonspordan Önemli degil
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Behzat Ç. tam düzeldi derken tekrar vasat bölümlerle devam ediyor.İlk sezonki tad yok kesinlikle sıkılıyorum izlerken.
                  *
                  Suskunlar çok iyi bir yapım gerçekten.İnşallah bozmadan devam eder.Ezel'deki tadı aldım şimdiden.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Geçen haftadan sonra Leyla ile Mecnun bu hafta biraz vasattı.

Yine de tek izlediğim Türk dizisi olması sebebiyle ve sevdiğim için izlemeye devam
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen haftadan sonra Leyla ile Mecnun bu hafta biraz vasattı.

Yine de tek izlediğim Türk dizisi olması sebebiyle ve sevdiğim için izlemeye devam
                        Gecen hafta zaten Hollywood vari bir yapimdi bu hafta toparlamak zor oldu, ama yinede bir bölümü sadece "Ben kimim" demeye getirmek biraz basit oldu.
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Ya üst düzey bir bölümden sonra beğenilmemesi normal ama ben genel itibari ile bir sıradanlık seziyorum dizide son 3-4 bölümdür, konusunda tekrar edilen birşeyler var sanki anlayamıyorum, şirinden artık gerçekten gına geldi, kasti mi yapıyor bilmiyorum ama gerçekten ilk kez oyunculuk yapan bir insan gibi oynuyor ve onun olduğu bölümler hiç tat vermiyor, sedefin kendisini ilk kez leyla olarak kabul etmesini içeren bir bölümdü acaip oldu o bakımdan, bence yönetmen sedeflede mecnunu birleştirmeyecek bence kimse ile birleştirmeyecek iki kızda bir şekilde bir zaman sonra gidecekler ama dizinin en sonunu çok merak ediyorum şimdiden çünkü hikaye tekrar etmeye başladı bence ve sonu merak edilesi.

Bu arada ne kadar kötü olursa olsun Erdal bakkal varsa hiç bir dizi kötü olamaz İğrenç espiri yaparken ki çocuk suratı ifadesine 1 hafta gülebilirim
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Leyla ile Mecnun, bomboş bir bölümdü yine en iyisi bu sezon bitsin valla. Kaliteli bir bölümde 20 dakikada anlatılacak nitelikte bir olaydan bir bölüm çıkarınca böyle oluyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Uçurum dün çok güzeldi!

Arif Berber cok iyi

En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 14.03.2012, 12:33.

Yorum

• Sakarya-Fırat da bu akşam ekşin var

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim