Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LM'nin sezon finalinde Ezgi Asaroğlu'nun geleceği dedikodusu doğrumu?
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      LM'nin sezon finalinde Ezgi Asaroğlu'nun geleceği dedikodusu doğrumu?
      Dayak yedi ardından menejeri açıklama yaptı diye kovdular kızı. Geri dönecek kadar gurursuz mudur ?
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dayak yedi ardından menejeri açıklama yaptı diye kovdular kızı. Geri dönecek kadar gurursuz mudur ?
        Bildiğim kadarıyla olayları aramızda halledelim basına ya da mahkemeye gitmeye gerek yok dediler, o da karşı çıkınca yolladılar. Ama benim de arkadaşa ilk sorduğum soru bu oldu. Bana araları düzelmiş dedi. Başta inandırıcı geldi, çünkü trt daha önce "sadece sezon finalini biliyoruz ama olayların nasıl gelişeceğini bizde bilmiyoruz" gibi birşey söylemişti. Birkaç yerde de çok sürpriz bir sezon finali olacağını okumuştum. Ama Leyla'nın geri döneceği haberini hiç bir yerde görmedim. Gerçek değil galiba..

Ama gelse süper olurdu orası ayrı
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Onu bunu bilmem..Her bölüm çocuk doğuran Hürrem gözdeydi..Çocuk doğurmayı bıraktı gözden düştü..
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Ben bile artık 2 bölümdür izlemiyorum L&M'yi..
            Baydı artık yani diziden Leyla çıktığında sevinmiştim aşk vs. üzerinde fazla durulmaz zaman kaybı olmaz diye, şimdi 2 tane çıktı başımıza...
            Maalesef izlenmiyor artık.

Yorum

• 80ler gecesi...

Yorum

• Leyla ile Mecnun kendi kendini eleştirdi, Kırlent-Vazo sahnesiyle. Bize söyleyecek fazla bir şey kalmadı İlk sezon yıllarca zihinde hazırlanan senaryo, ikinci sezon haftalık hazırlanan senaryo. Ezel dahil çoğu dizide ve LM'de böyle oldu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• -Dexter. Aile babası, kan tahlil uzmanı ve soğuk kanlı bir seri katil. Ama yanlızca kötüleri öldürüyor. İzlediğim en iyi dizilerin başındadır.

-Breaking Bad. Kanser hastalığına yakalanmış, öleceğini düşünüp, ailesine çok büyük paralar bırakmayı kafasına koymuş bir kimya öğretmeni.
                  En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 10.04.2012, 21:36.
                  Trabzonspor

Yorum

• Drakulluk edene yazıklar olsun

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bomba bir bölüme benziyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bomba bir bölüme benziyor
                        Dardayim ben Darda
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Uçurum basladi.

Yorum

• Kerem Deren Ezelden sonra harika bir iş daha ortaya çıkarmış. Gerçi onu Pınar Bulutla beraber yazmışlardı. Onun da başarısı ortada Suskunlar dizisiyle. Hatta ortaklıkları devam ediyor da diyebiliriz 2 dizide kuyudibinde geçiyor. Bu sayfada ismi pek geçmiyor ama Uçurum'u tavsiye ederim. Temposu her bölüm artarak devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bildiğim kadarıyla olayları aramızda halledelim basına ya da mahkemeye gitmeye gerek yok dediler, o da karşı çıkınca yolladılar. Ama benim de arkadaşa ilk sorduğum soru bu oldu. Bana araları düzelmiş dedi. Başta inandırıcı geldi, çünkü trt daha önce "sadece sezon finalini biliyoruz ama olayların nasıl gelişeceğini bizde bilmiyoruz" gibi birşey söylemişti. Birkaç yerde de çok sürpriz bir sezon finali olacağını okumuştum. Ama Leyla'nın geri döneceği haberini hiç bir yerde görmedim. Gerçek değil galiba..

Ama gelse süper olurdu orası ayrı
                              Ezgi Asaroğlu yeni bir diziye başlıyor,bu durumda Leyla ile Mecnun'a dönmesi imkansız oluyor.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Ucurum 8. Bölüm müthis..

Gözlerim doldu!

Aksiyon, o bu hepsi var..

Berber Arif oldu Tak Tak Arif..

Kurtlar Vadisi ve Ezel'den sonra 3. Bir dizim oldu artik

Dun Aslan bey ve Pala karsi karsiya geldi Ucurum'da

Dizi KV ve Ezel gibi dizide gecen sözler ilende gündem olacakdir yakinda..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X