6.cüz okundu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hatm-i Şerif
Daraltma
X
-
Uzun zamandır nete girmiyordum ve dolayısıyla BMN ye de30. cüzü de ben alayım şimdilik (daha fındık toplamayı bitiremedik o yüzden pek fırsat bulamıyorum okumaya) işler bitsin tekrar cüz alırım inşaallah. ALLAH razı olsun sizlerden.
Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6.cüzü de ben alayim.
Allah kabul etsin.(Amin)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nazlı Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıradaki cüzüde ben alabilirmiyim 8. cüz oluyor galiba... Allah kabul etsin (Amin)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıradaki cüzu alabilirim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanada siradaki cüzü verebilirsiniz.
Allah kabul etsin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun zamandır nete girmiyordum ve dolayısıyla BMN ye de30. cüzü de ben alayım şimdilik (daha fındık toplamayı bitiremedik o yüzden pek fırsat bulamıyorum okumaya) işler bitsin tekrar cüz alırım inşaallah. ALLAH razı olsun sizlerden.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9.Cüz sizindir. Allah kabul etsin.
Okundu.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak deneme61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle29.cuz u alayım bende..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8.Cüz sizindir. Allah kabul etsin.
Okundu.Óscar René Cardozo Marín
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana da 3 tane cüz verebilirsiniz.
Özel mesajla gönderirseniz iyi olur, forumun "Ganita" kısmına fazla bakmıyorum.
Yazdığınız üzere her ihtimale karşı özel mesajla da ilettim size bu bilgi mesajını
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsterim ki diger arkadaslar da nasiplensin bu sevaptan.
Katilim olmazsa 24-25-26-27-28.cüzleri de okuyabilirim.
- Alıntı
Yorum
Yorum