Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kocaelİ 1. Kİtap fuari-2009

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kocaelİ 1. Kİtap fuari-2009

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle bu sene ilki düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı 30 Mayıs Cumartesi günü başladı ve 7 Haziran'a kadar sürecek.

Ben iki gündür gidiyorum; güzel konferanslar, söyleşiler ve imza günler oluyor. Kitap meraklısıysanız ve gidebilme imkanının varsa bu fırsatı kaçırmayın derim.

Kitapseverleri hayal dünyalarına taşıyacak kağıttan gemiler bu yıl körfez kıyılarına demirliyor. Kocaeli Kitap Fuarı, 30 Mayıs – 07 Haziran 2009 tarihleri arasında kapılarını kitap tutkunlarına açıyor. Kocaeli, uzun yıllar SEKA’da ürettiği kağıtla kültürümüze hizmet etti. Kocaeli’nde üretilen kağıtlar kitap oldu, gazete oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kağıdın ruhunu Kocaeli’nden uzaklaştırmamak için, şimdi büyük bir kültür hizmetine imza atıyor.

Her yıl yapılması planlanan fuarın ilki bu sene seçkin yazarların ve yüze yakın yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 8000 metrekarelik fuar alanını hiçbir ücret almadan yayınevlerinin hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kitapların fuar alanına getirilip götürülmesi, ziyaretçilerin ulaşımı gibi pek çok görevi de üstlenerek eşi görülmemiş bir kültür organizasyonuna imza atıyor.

Kitaba ve kültüre gereken değeri veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bütün kitap dostlarını Kocaeli Kitap Fuarı’na davet ediyor.
    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Bugün Gittim Güzel Gerçekten..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

PAzar günü gitmiştim fuara standları gezdik.Ama bir eleştiri kitabi bulamadım.Daha doğrusu gezdiğim standlarda eleştiri kitapları hakında pek fazla bilgi ashibi insan yoktu. İlk olmasına rağmen çok stand vardı.Bir çok gözde yayın evini kitabı orada mevcut.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
      Lazanat' lı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
      Çalışıyor...
      X