Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Recebim | Yok Ettiler (Yeni albüm)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recebim | Yok Ettiler (Yeni albüm)

Recebim‘in 2009 albümü ‘Yok Ettiler‘ de yer alan parçalar :

01. Narinninay
    02. Yok Ettiler
    03. Ayarumsun Ayarum
    04. Azra
    05. Kimler Ağlasın
    06. Feride
    07. Soğudum
    08. Aşkın Acı Yüzü
    09. Sen Bittun
    10. Sen Yaptın
    11. Bana Sevmeyi Öğrettin
    12. Nesine Neresine
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 23.05.2009, 13:32.
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Neyi yok etmişler anlamadım...

Arkadaşlar şu ilk mesajın içini birazcık da olsa doldurun lütfen..

Yorum

Çıkan her albüme başlık açılmaz umarım.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Başlığın adı ilk mesaj içeriğinden daha fazla yer almış. Açıkcası özelden defalarca uyardık seni her aklına gelen konu için başlık açma diye ama sen ısrarla "Bir daha yapmayacağım" dediğin halde devam ettin. Profiline tıklayıp senin tarafından başlatılan konulara bakanlar ne demek istediğimi çok iyi anlar.

Burası bir paylaşım sitesi değil. Öyle her gazete manşetine başlık açılamaz. Bir albüm haberi için başlık açılıyor ama başlığın ilk mesajı başlıktaki mesajdan daha kısa oluyor. Biz bunları aşmış bir platformuz.

Başlığın ilk mesajı düzenlenecektir.
        En son ilhan tarafından düzenlendi; 23.05.2009, 17:25.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başlığın adı ilk mesaj içeriğinden daha fazla yer almış. Açıkcası özelden defalarca uyardık seni her aklına gelen konu için başlık açma diye ama sen ısrarla "Bir daha yapmayacağım" dediğin halde devam ettin. Profiline tıklayıp senin tarafından başlatılan konulara bakanlar ne demek istediğimi çok iyi anlar.

Burası bir paylaşım sitesi değil. Öyle her gazete manşetine başlık açılamaz. Bir albüm haberi için başlık açılıyor ama başlığın ilk mesajı başlıktaki mesajdan daha kısa oluyor. Biz bunları aşmış bir platformuz.

Başlığın ilk mesajı düzenlenecektir.
          Aslında ilhan kızmıyorum biliyor musun?.Çünkü foruma ilk üye olduğum zamanlarda ben de aynen böyleydim.Saçma sapan konular açıyordum..Ama şimdiye kadar bir kere bile ceza almadım..Neyseki o eski konular geçmişte forumda yaşanan veri kaybı nedeniyle yok oldu..

Ama gerçekten muhammed arkadaşımız bir efsane oldu..
          En son ilhan tarafından düzenlendi; 23.05.2009, 17:25.

Yorum

hayırlı olsun umarım güzeldir
            ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

Bu Recebum ve türevlerinin yüzünden Karadeniz müziği daha evvelden olduğundan daha kalitesiz ve daha zir bir konumda .
              Almayın bunların albümlerini ,aldırmayın ,dinlemeyin.

Yorum

Başlığı görünce dedim recebe bişemi oldu
                Az dikkat etda açacağın başlıkalara,
                Başlık açmış ve ceza yemişsin,sen çok yaşa emi Muhammed rekora gidiyorsun
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Nası bi insan.. İnsan hiç mi durmaz utanmaz..
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Recebum ve türevlerinin yüzünden Karadeniz müziği daha evvelden olduğundan daha kalitesiz ve daha zir bir konumda .

Abi almayın demekle mi Karadeniz müziği gelişecek. Biz önce bu kendi sanatyçılarımızın bir kasetini aldıkmı destek oldukmuda, gelişmesine imkan verelim. Ha varsa kötü bir tarafı eksikleri onları olumlu bir ifadeyle eleştirirsin. Kaldıki ben üstüste belki 50 defa aynı albümünü dinlemekten büyük zevk alıyorum.Recebimide çok kaliteli buluyorum. BAşarılarının devamını diliyorum. İlk işim de bir cd sini almaktır.

Kazım koyuncu, ismail türüt, davut güloğlu, ve aklıma gelmeyen daha nice Karadeniz kültürüne has sanatçılarımızda bu yollardan geçti.
                    BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

Başlık Arkadalara Gitmiş Öne Alalım
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne kalıtesızmıbence recebımin butun muzıklerı harıka son albumunu dınlemedım ama bırazdan ındırcem(bunu yapmak ıstemıyrum ama)
                        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                        Çalışıyor...
                        X