insallah olursak trabzondayim ozaman...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Olursak...
Daraltma
X
-
Şampiyon olursak
Ayy hayal bile edemiyorum.
Geçen sene milli maçları meydanda kurulan platformda seyrettiğimizde ,yaşadığımız heyecanı,coşkuyu,son dakikalardaki stresi,attığımız gollerdeki çığlıklarımızı hatırlıyorum daÇalınan kornalar,araba konvoyları,etrafdaki bayraklar,atılan havai fişekler.
Allahhhhhhhhhhhhh
süper bişi olurdu ya.O heyecanı yaşamamız lazım.Ama biraz da korkuyorum.Bizim Trabzon bunu kaldırabilir mi diye ? Yani işin bide o kısmı var.O gün bile içip içip maç sonu sahneye çıkıp ortalığı karıştıranlar olmuştu.
Neyse uzatmadan kesiim.
Ne olursa olsun hiç bir şey bi candan kıymetli değil.Sevincimizi gölgelemeden yaşamak lazım.Ama bu şampiyonluğu da cidden artık yaşamamız lazım be
- Alıntı
Yorum
-
bu konuyu konuşmak çok zevkli tabii ki ama şöyle de açılmış bi konumuz var sanki örtüşüyolar gibi http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=9057
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Buda benden şampiyonluk gecesi çalışması
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak RaİSTLİN610 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Buda benden şampiyonluk gecesi çalışması
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonum son Fener macindan önce lider durumuna gecerse sampiyon olur. Yoksa olamayiz.
Ben liderlik durumunda 25 senedir cekitgim sampiyon özlemini gidermek icin Trabzon a ucup maci avni aker de bakacagim! Stada giremesem bile Trabzonda olup sampiyonluk coskusunu yasamk istiyorum!TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
- Alıntı
Yorum
Yorum