Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nedim Çubukcu'yu Kınıyoruz!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nedim Çubukcu'yu Kınıyoruz!

Çubukçu, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Sivasspor΄un sporcularının organizeye katılması ve sezon sonunda bir otomobil hediye edilebileceğinin sorulması üzerine ise “Sivassporlu futbolcuların buraya gelip bize destekte bulunmaları bizi çok memnun etti. İnşallah Sivasspor şampiyon olacaktır. Şampiyonluğunu da bir hediye ile kutlayacağız” dedi.

Peugeot’dan Sivasspor'a jest!

06.05.2009
    C.KAAN KARAGUŞ

Peugeot Bölge Müdürü Nedim Çubukçu, lig lideri Sivasspor'un şampiyon olduğu taktirde Peugeot'un yeni modellerinden kırmızı-beyazlı kulübe hediye edeceğini söyledi.
    Peugeot firması tarafından Türkiye'nin 32 ilini gezen ‘Peugeot Fırsatları Konvoyu' OFZ Otomotiv'in ev sahipliğinde Sivaslılarla buluştu. Sivassporlu futbolcularında katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte, Peugeot araçların tanıtımı ve test sürüşü ile ilgili açıklamalarda bulunan Peugeot Bölge Müdürü Nedim Çubukçu, kırmızı-beyazlı ekibin sezon sonunda şampiyon olduğu taktirde, Peugeot'un yeni modellerinden hediye edeceklerini söyledi.
    Öte yandan sürpriz hediyelerin yanı sıra “Peugeot Fırsatlar Konvoyu"nda test sürüşlerine katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişi Peugeot 407 kazanma şansına da sahip olacak.

Nedim Çubukcu'yu Sivasspor lehine yapmış oldugu talihsiz açıklamalarından ötürü kınıyoruz...

Yazıklar olsun
    En son ezgi cubukcu tarafından düzenlendi; 06.05.2009, 11:19.
    Futbol taraftardır!

Sayın Çubukçu ailesine sürülmüş kara bir lekedir bu.

Temizlenmesini arz ederim.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Nedim Çubukçuyu bende Kınıyorum..

Dursun arkadaşımın dediği gibi Çubukçu ailesine sürülen bir lekedir bu!!

"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

Dün bana bu konudan bahsetti , zor durumda kalmış biraz sıkıştırmışlar hatta araba maraba istemişler ...o da biraz takiyye yapmış...

Yorum

Cengiz abi bu bir bahane olamaz. Gerçekten sizin gibi bir aileye yakıştıramadım.

Arz ederim.

Yorum

Biz aile icinde gerekli yaptirimlari uygulayacagiz... hic supheniz olmasin
            Futbol taraftardır!

Yorum

Siyah Çelenk
              (belirteyim dedim )
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

yav ne yapsın bi şekilde reklamını yapacak
                ticaretin sivası Trabzonu olmaz
                büyütülecek bir mesele değil diye düşünüyorum
                yüklenmeyin hemşerinize
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Trabzon'a hediye etmiyorsa Sivas'a etsin.
                  Özkan SÜMER

Yorum

Nedim Çubukçuyu kınım kınım kınıyorum.
                    Nedim Çubukçu son halısaha maçında bordomavi formanın altına kırmızıbeyaz bişeyler giymişti.Nedir diye sorduğumda milli takım forması demişti ama değilmiş meğer
                    (nasıl iftira ama)
                    En son Hüseyin Kurt tarafından düzenlendi; 06.05.2009, 12:05.
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Ve Nedim Çubukcu'nun geçmişine bakmadan şunu söylüyebilirim ki bu forumda kelebek kadar ömrü kalmıştır.
                      Kusura bakma Nedim daha önceden belli etseydin daha önceden bu kararı alırdık.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

Yaws belkide Sivasın şampiyon olamayacağını bildiğinden böyle demiştir......
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nedim Çubukçu son halısaha maçında bordomavi formanın altına kırmızıbeyaz bişeyler giymişti.Nedir diye sorduğumda milli takım forması demişti ama değilmiş meğer (nasıl iftira ama)
                          Hüseyin
                          başık gerçekten kınama mı yoksa Ganita da bazen kafa bulunan başlıklar var ondanmı anlayamdım
                          zuladan bi tüyo verde boşuna kınamayalım veya sahip çıkmayalım(kısaca sazan olmayım)

eğer öyle bişi varsa Ezgi Çubukcu'yu kınama başlığı açacağım bende.
                          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.05.2009, 11:46.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Vay bee.
                            İçten vurulduk iyimi?
                            Olmadı ki Peugeotmuz?
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

Peugeot'u boykot ediyoruz. :hıh

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X