Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vAR mı tavla taşımak isteyen
    "53"

Yorum

• ben o kadar ısrar ettim beni sil abi diye yok dedin...Bende devam etmeye karar verdim hatta sürekli burdayım şimdi neden söylüyorsun abi ya...Keşke önceden haber verseydin bari neyse canın sağolsun size bol eğlenceler..Tkrar emğin için saol burçak abi..

Burçak abi soruma cevap bekliyorum ancak verme gereği duymadın sanırım...
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi
        abicim çok değişik bi oyun oldu cidden...Benim yerine birini koyarsan hem benim hem arkadaşlar açısından ii olur. Ben öss ye hazırlanıyorum çok vaktimi alıodu bahane oldu seneye tıpı kazanıp inşallah 1. olurum
        bu mesajdan sonra ne yapabilirdim Ahmet?
        Aslında sana kızdım biliyomusun.
        Turnuva için liste yapmaya başladığımızda zaman ayıramayacakların listeye adını yazdırmamalarınıda rica etmiştim.
        Buna rağmen üstte eklediğim mesajı gönderdin bana.
        Üstelik Turnuvaya katılmayı çok isteyip liste dolduğu için katılamayan arkadaşlar varken..
        Ne yapmamı bekliyordun ki Ahmet. Acaba Ahmet oynamak istermi diye yeni bir mesaj yazmanımı beklemeliydim ?
        Yedek oyunculardan bir arkadaş yerine Turnuvaya dahil edildi..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben o kadar ısrar ettim beni sil abi diye yok dedin...Bende devam etmeye karar verdim hatta sürekli burdayım şimdi neden söylüyorsun abi ya...Keşke önceden haber verseydin bari neyse canın sağolsun size bol eğlenceler..Tkrar emğin için saol burçak abi..

Burçak abi soruma cevap bekliyorum ancak verme gereği duymadın sanırım...
          Hemşerim bi ara senle oynarız. Zaten burçağın turnuvasında kuba bile yok. yenersen ben sana kupa vercem. şimdiden yerini hazırla emi?

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu mesajdan sonra ne yapabilirdim Ahmet?
            Aslında sana kızdım biliyomusun.
            Turnuva için liste yapmaya başladığımızda zaman ayıramayacakların listeye adını yazdırmamalarınıda rica etmiştim.
            Buna rağmen üstte eklediğim mesajı gönderdin bana.
            Üstelik Turnuvaya katılmayı çok isteyip liste dolduğu için katılamayan arkadaşlar varken..
            Ne yapmamı bekliyordun ki Ahmet. Acaba Ahmet oynamak istermi diye yeni bir mesaj yazmanımı beklemeliydim ?
            Yedek oyunculardan bir arkadaş yerine Turnuvaya dahil edildi..
            bak abi benim gönderdiğim mesajı atmışsın eyvallah buna cevap vermezsen ladım yok ama karşılığında bana attığın mesajı da at lütfen...Ben silmişim sende duruyo...Oyun bu hadi yarıda bırakmak olmaz gibi bişey dedin ...Lütfen at buraya amacım polemik yaratmak değil ancak keşke o zaman tamam olur deseydin...sonrasında nerdeyse her gün girdim ben ...
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hemşerim bi ara senle oynarız. Zaten burçağın turnuvasında kuba bile yok. yenersen ben sana kupa vercem. şimdiden yerini hazırla emi?
              Olur abicim benim bende senle karşılaşmak için bu kadar ısrar ediom ya
              Twitter Adresim

Yorum

YETERRR ama yaaaa....
                Alıntı:
                Kazım Uzunboy tarafından yazılan
                Şu maçlar tamamlansada bizde yolumuzu görsek

vallaha yaaa

İlk sayfadaki link kırık nasıl üye olacamm...

Alıntı:
                Mehmet Fırat tarafından yazılan
                Bütün BMN katılmış yahu.

Şu tavlayı bir ben bilmiyorum sanırım.

Bu laf bana mı Ahmet BİLE biliyo manasında)))

SENEYE İnşallah kardeşim

YETERRR ama yaaaa....

Son sayfalardan bir kaç mesajım keşke uyarsaydın ....Canın sağolsun..
                Twitter Adresim

Yorum

• Burçak daha ne kada bekleyeceğük

Tavladan soğumadan İsmail abiyi yeneyim diyorum.
                  BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Eyüphan KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burçak daha ne kada bekleyeceğük

Yaz Biryere kaybettin kesinlesti
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Rakibim senmisin,vah vahhh
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,
                      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Eyüp Tabloda görülen bu maçların tamamlanması gerek öncelikle.
                        daha sonra hep beraber yeni maçlara geçeceğiz.

Tabloda görünen 4 maç oynanmış şuanda. bugün oynanacaklarda var.
                        Pazartesi akşamına kadar bitirilecek maçlar. daha sonra yeni maçlara geçeceğiz.
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

bak abi benim gönderdiğim mesajı atmışsın eyvallah buna cevap vermezsen ladım yok ama karşılığında bana attığın mesajı da at lütfen...Ben silmişim sende duruyo...Oyun bu hadi yarıda bırakmak olmaz gibi bişey dedin ...Lütfen at buraya amacım polemik yaratmak değil ancak keşke o zaman tamam olur deseydin...sonrasında nerdeyse her gün girdim ben ...
                          Doğru diyorsun aynen dediğin gibi , Bırakmak olmaz yakışık almaz anlamında şeyler söyledim sana.
                          ama o mesajıma neden bir cevap vermedin peki??
                          neden tamam abi haklısın bırakmaktan vazgeçtim maçlarıma devam edeceğim demedin ? hemde günlerce.
                          sen o mesaja karşılık vermeyince tabiki yerine yedek oyuncuyu dahil ettim.
                          artık bunu konuşmanında bi anlamıyok.
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Play65' de gene bir aksilik çıkmazsa birazdan başlarız maçımıza TS Mania ile

Şimdi de salonda biribirimizi bulamıyoruz, iyi mi
                            En son Great White tarafından düzenlendi; 03.04.2009, 11:48.
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Kazım Uzunboy - 7

SakoğluDoğan - 3
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ts Mania 4-2 öne geçmek üzereyken oyun donuverdi

Şu sanal muhabbet hakikaten sinir bozucu yahu

Bir de altına utanmadan GW kazandı yazıyorlar, nasıl oluyorsa)
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X