Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar normal süremiz bitmesine rağmen son günü yarınakşama kadar uzatmış bulunmaktayız.
    yarın akşama kadar maçları halen oynanmamış olanların tamamını Turnuvada diskalifiye etmek zorunda kalacağız bilginize.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Benim rakibim kim?
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ahmet 1 haftayı devirdi maç süresi ve rakibini mi soruyosun
        Başlığı takip etmediğin belli.
        Bir bak istersen başlıkta ne yazıyor
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ya Burçak çok fazla takip edemediğim doğru ama benim gördüğüm rakibim Onur,ama ben onunla oynadım bir maç önce...
          Aynı kişiyle tekrar mı oynayacağım?
          Bir önceki sayfada da bunu belirtmiştim.
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Tablo ekledim. o tabloda yeni rakibin Onur olarak görünüyorsa demekki onur ile tekar oynayacaksın.
            Eşleşmenin nasıl olduğunu tabloyu biraz inceleyerek rahatlıkla anlayabilirsin. yeterki anlamak için inceleyin.
            Bugün son gün. maçlarını tamamlamayanları turnuva dışında bırakıp devam edeceğiz.
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• 64- Fatih Küçük

Ola Burçak, ben bir şey anlamadım bu sistemden.Mendel bile bezelyeleri çaprazlayacağım diye senin kadar uğraşmadı.Ne ettin? nasıl ettinda haboyle bir formül buldun? Sözün ezi ben Fatih Küçükten sonra kimle oynayacağım???
              En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 08.04.2009, 13:26.
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Akşamları nete vakit ayıramadığım için diskalifiye edilmemde mahsur görmüyorum. Teşekkürler
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• isimleri takip et bi Ahmet abi

Tabloyu Büyütmek İçin Tıklayınız

Bu görsel küçültülmüştür. Buraya tıklayarak orjinal boyutunda görüntüleyebilirsiniz.

zaten bu akşam düzenleyeceğim son tablodan sonra dahada netleşecek durum.
                  Akşama kadar bekleyelim belki maçını oynayan olur kalanlardan. olmazsada Turnuva dışında bırakıp biz devam edeceğiz .
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Turnuvada heyecan kalmadı yenilen direkt elensin bence daha iyi...
                    "53"

Yorum

• Rakibime katılıyorum.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Turnuvadan diskalifye edilen arkadaşlar olursa ben devam edebilirim yerlerine

O kadarcık fedakarlık yaparım yani
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Güzel bir resim de benden gelsin.Turnuvaya katılmadık ama biraz renk katalım...

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                          Lazanat' lı

Yorum

• Hilal ablayı (fanatik pacci) 7-4 yenmiş bulunmaktayım..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Tabloyu Büyütmek İçin Tıklayınız

Şuan itibariyle yeni maçlarımıza başlayabiliriz.
                              Sadece tabloda görünen maçları oynayacağız.
                              Maçlarını oynamayan oyuncular diskalifiye olmuştur.
                              Diskalifiye olan oyuncuların yerine bundan böyle yedek oyuncu dahil edilmeyecetir.

Bol Şans
                              En son Burçak tarafından düzenlendi; 10.04.2009, 15:26.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Evet Tolgahan bey nerde oynuyoruz ? Fotoğraf makinesini getirmeyi unutma

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X