Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

D-SMART Maç İzleme Sorunu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• D-SMART Maç İzleme Sorunu

Arkadaşlar normal uydudan maçları(ntvspor,italya-ispanya ligi) izleyemiyoruz diyerek d-smart almaya karar verdik. d-smartı kurduk, baktım bunda da göstermiyo maçları. nasıl halledicez bu olayı anlamadım gitti

normal uyduda göstermiyo, d-smartta göstermiyo sorması ayıp bu ntvspor nereye maç yayın yapıyo..

Şu anda Ntvspor'da İnter-Udinese maçını canlı izleyebiliyorum...
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

nasıl izleyebiliyosun kardeş. bendeki d-smartta maçı göstermiyo.

Yorum

İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nasıl izleyebiliyosun kardeş. bendeki d-smartta maçı göstermiyo.
        NTV sporu açtığın zaman kanalın üzerinde belli bir süre durman gerekiyor sonradan kendi kendine açılıyor.Bendede D smart var ve NTV spordaki maçları seyredebiliyorum.

Yorum

hiç bişe anlamadım bu işten ya

Yorum

uydu alıcınla temasa geç belki ayarlar yapılmamıştır çünkü ntvsporda bıss ayarları olayımı ne var ondan olabilir

Yorum

arkadaslar bıde bu dsmartta bazı kanaallaı ızleyebılmek ıcın musterı hızmetlerını arayın dıyo ucretlımı acaba o kanallar bazıları bedava ızlıyomusss
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar bıde bu dsmartta bazı kanaallaı ızleyebılmek ıcın musterı hızmetlerını arayın dıyo ucretlımı acaba o kanallar bazıları bedava ızlıyomusss

evet ücretli kanalları var dsmartın.ücretini yatırıp izleyebilirsin.bütün kanallar senelik 200 ytl civarında sanırım.
                bedava izleme diye bir şey yok,sadece bayramlarda dsmart bu kanalları açıyor hediye olarak.sinema kanalında güzel filimler oluyor.ama yinede değmez üye olmaya netten bedava indir izle
                Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

BU AKSAM TS-BJK MACINI D-SMART VERMIYOMUYAYIN AKISINDA GOSTERMIYOOOOO ACIL BILEN BIRISI VARSA BILGILENDIRSIN ?????

Yorum

Kupa maçlarını LigtV veriyo. DSmart yayın akışında göstermez tabi.
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

BU AKSAM TS-BJK MACINI D-SMART VERMIYOMUYAYIN AKISINDA GOSTERMIYOOOOO ACIL BILEN BIRISI VARSA BILGILENDIRSIN ?????

Lig Tv veriyor maçı
                      19*20

Yorum

d smart kendini şımart.tam bir fiyasko bu yaa.hiçbirşeyi düzgün yapamıyorlar.sezon başı vereceklerini duyurdukları maçlarımızı dahi vermediler.gerekçe ise komikmi komik.birinin avrupa maçına gitmişler kameraları kalmamış.eee ne ..... k yemeye aldım bu maçları.lig maçlarını alsan ne yapacaksın.

Yorum

sımdı ızleyemıcezmı yaaaaaaaa ben nıye aldım o zaman bunu macları ızleyemıceksem fılmlerı parayla ızlıceksemmmm:hırr

Yorum

sımdı ızleyemıcezmı yaaaaaaaa ben nıye aldım o zaman bunu macları ızleyemıceksem fılmlerı parayla ızlıceksemmmm:hırr
                            Uğur 200 ytl verdin rehinmi alacan Dsmartı

Yorum

abı rehın degılde hanı t.kupasını d-smart gosterecektı onun ıcın aldım faturasız dedıler bızde ınandık kontor yuklenıyomus en guzel fılmler burda dedıler ama parayla burda

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X