Cihan abinin deddiği www.mekankaradeniz.com güzel gibi sanki ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Karadeniz Sitesi İçin İsim Aranıyor...
Daraltma
X
-
-
arkadaşlar çok güzel fikirlerimiz var ancak
www.karalahana.com adı altında bir site zaten varmış maalesef...
Açılacak siteye gerekli desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın özellikle resim konusunda..." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
- Alıntı
Yorum
-
-
BAŞKA TÜRKİYE YOK!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevirakaradeniz.comİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
-
www.dalgadalgakaradeniz.com, net, org ne alacaksanız artık.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Sitenin içeriği ne olacak? Ona göre isim sallayalım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitenin içeriği ne olacak? Ona göre isim sallayalım.
Resim,haber,sohbet, yöresel yemek tarifleri, halk oyunlarımız; kısaca karadenizle ilgili herşeye yer vermeyi düşünüyoruz...Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmin telif hakkı ,patenti gibi birşey olacak mı acaba?
İsmi öneren kişimi sahip olacak bu haklara.
- Alıntı
Yorum
Yorum