Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Üniversite Öğrencilerine Burs Verelim

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Üniversite Öğrencilerine Burs Verelim

Geçen sene Ayşegül adında Trabzonlu bir öğrencim vardı. ÖSS'ye 3 ay kala babasını kaybetti, çok sarsıldı ama yılmadı, çok çalıştı " babam hayatta olsaydı beni üniversiteli olarak görmek isterdi" diyerek kendini yeniden motive etti ve yıl sonunda Gazi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünü kazandı. Maddi durumu çok kötü olduğu için ona burs sağlamamız gerekiyordu. Öğrencime 3-4 tane Trabzon derneği adresi verdim o da utana sıkıla bu derneklere gitti ama kimse okey masasından kalkıp bu çocuğun derdine derman olmadı. Sonra Pendik'te bulunan Diyarbakırlı bir kuyumcu abimize sohbet esnasında konuyu açtığımda hemen benden çocuğun telefonunu aldı ve 2007 Aralıktan itibaren her ay öğrencimize aylık burs desteği sağlıyor.

Ben de şimdi siz sevgili kardeşlerime diyorum ki; çevrenizde bildiğiniz bursa ihtiyacı olan öğrencilerimiz varsa nereli olduğuna bakmaksızın gücümüz yettiği oranda bu öğrencilere burs sağlayalım. Hatta burs grupları oluşturabiliriz. 7-8 kişi bir ayara gelerek ayda 20-25 ytl vererek 150-200 ytl civarında bir burs çıkarabiliriz. Nasıl organize olacağımız konusunda sizin değerli fikirlerinzi bekliyorum.
    Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Güzel bir düşünce,
    BMN böyle bir olayın altından kalkacak güçte..
    Eğitim için her türlü desteğe her zaman varım...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Haber 7 - Bu yıl da çok sayıda kurum ve kuruluş öğrencilere burs veremeye hazırlanıyor. Bazı kurumlar başvuruları başlatırken, çok sayıda kurum da üniversitelerin açılmasını bekliyor.
      Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kuruluşların büyük bir bölümü sadece belli koşulları taşıyan öğrencilere burs veriyor. Ben BMN olarak biz ne yapabiliriz diye düşünüyorum. Ama yine de burs veren kuruluşlarla da irtibat halinde olabiliriz.
        En son ilhan tarafından düzenlendi; 04.09.2008, 04:01. Sebep: Yazının tamamı "bold" yani kalın fontta yazılamaz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
        Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

ben de öğrenciyim. burs mu alacaz.

öğrencinin kapısının kolu altın olsa zekat düşer.
          yürü be.

Yorum

Burs ben de alabilir KTÜ de okuyorum şu an bölüm ikincisiyim ... başarı bursu ?
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Üniversitelerimizde ne yazık ki ihtiyac sahibi bir sürü arkadaşımız var güzel bir fikir bence.Bu yardım sadece ihtiyac sahiplerine olursa iyi olur ne yazık ki durumu iyi olup burs alan bir sürü öğrenci var.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

Bence de çok güzel bir fikir, okey masasından kalkmayan karadenizliler yok sadece, bu memlekette bizler de varız...7-8 kişinin biraraya gelip burs grubu oluşturması fikri müthiş, sonuna kadar yanınızdayım...

Yorum

Aramızdada bursa ihtiyacı olan arkadaşlar var...

Mükemmel bir fikir...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

ben burs konusunda yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama bir öneride bulunmak istiyorum. trazbon sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği trabzonlu olan tüm öğrencilere burs sağlıyor (gerçekten ihtiyacı olanlara) başvuran arkadaşların hemen hemen hepsi burs alıyor hem de bunu okul süresi boyunca veriyorlar yani ikinci kez başvuru falan olmuyor. ilgilenen arkadaşlara duyurulur çünkü şu sıralar başvuru zamanı olması gerekiyor

not: bu kampanya da çok güzel düşünenlerden ALLAH razı olsun.umarım yaptıklarınızda muvaffak olursunuz
                    Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

NE oldu bursmu alacam şimdi

Yorum

hayır arkadaşım ihtiyaç sahipleri alıyor öyle herkese vemiyorlar
                        Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Ne burs mu o da ne

Yorum

Çok güzel bir fikir.Bmn ailesinde üniversite okuyan bir çok kardeşimiz var.Maddi imkanları zor olan kardeşlerimiz olabilir. Gerçekten ihtiyacı olan kardeşlerimize yardım etmek,okumalarına katkıda bulunmak, Bmn ailesi olarak güzel olur diye düşünüyorum...

Belki Bmn yönetimi bu konuda bir çalışma yapabilir...
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

güzel fikir..eminim yardım etmek isteyen çok kişi çıkar bmnden.bende elimden geleni yapmaya hazırım.
                              Yeterki ONUR'suz
                              olmasın
                              aŞk
                              !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X