Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dinlediğimiz Karadeniz Şarkıları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

birol topaloğlu--- mektup
    gökhan birben--- karadeniz karasun (her ikisi de harika)
    Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Ben şu anki diye anlamıştım Neyse
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

yaylacı - vur elleri ellere
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

ismail türüt - oy benim sevdiceğum
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Volkan Konak - Feriğim
            Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

kazım koyuncu-----denizde kararti war,evin altı arpaluk
              şevval sam-----hepsi
              ismail türüt--gözümün ilk ağrısı,deprem türküsü,çay zamanı ordayım
              recebim---ben aşk için,güvercinim

Yorum

Vallahi bu aralar Fuat sakanın son albümündeki 4. parçaya takmış vaziyetteyim. O girişteki rum un söylediği ..Ora e ğabat e kudici e dingoz ora e beriya hayde aspezume kısmı beni çocukluğma götürüyor. Çaykarada çayır kesmelerine ..
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vallahi bu aralar Fuat sakanın son albümündeki 4. parçaya takmış vaziyetteyim. O girişteki rum un söylediği ..Ora e ğabat e kudici e dingoz ora e beriya hayde aspezume kısmı beni çocukluğma götürüyor. Çaykarada çayır kesmelerine ..
                  parcanın adı nee?
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    parcanın adı nee?
                    Hiç bakmadım desem. Ama sürekli ileri alıyorum. 4. Parça.
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

kemençenin çaldığı herşeyi dinlerim
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

mustafa topaloğlu- oy oy eminem

Yılların eskitemediği şarkı, girişine hastayım...
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Sait Uçar parçalarının tamamını tek geçerim..
                          Ayrıca Recebim,Herem,Kazım Koyuncu....

Yorum

İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynennnn

Yorum

İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynennnn

Yorum

Volkan Konak - Kolbasti

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X