Bu kazaya sebebiyet verenlerin ALLAH belasını versin. Diğer bir sorun ise böyle bir olaydan reyting yapmaya calısanlar ve kendine oy cıkarmaya calısan partiler. Parti bayrağının cenaze törenine girmesi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Güngören'de Patlama !
Daraltma
X
-
KUTADGU
-
Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın dördü Trabzonlu Biri Rizeli biri Giresunlu.....İstanbulda bomba patladı acısı karadenize düştü...
Patlamada hayatını kaybeden Yavuz Öztürk(26)Trabzonun of ilçesine nufusuna kayıtlı oldugu güngörende oturdugu ögrenildi...Cenazesi bugün öglen Trabzona gönderildi...
patlamada hayatını kaybeden Şeyma Özkan'ın(12)Trabzon sürmeneli oldugu cenazesinin istanbuldan kaldırılacagı ögrenildi..
Yine Trabzonlu olan Servet asan'ında cenazesinin Trabzona gönderildigi bir diger Terör magduru Trabzonlu olan Dursun Ali Aydemirin(34)Cenazesi Trabzonun maçka ilçesi çoşandere mahallesinde yarın defnedilecegi açıklandı..
Yine aynı patlamada hayatını kaybeden Giresunun şebinkarahisar nufusuna kayıtlı Alim mantarcı(61)ile Rize nufusuna kayıtlı Yunus Öztürkün'de Bulundugu belirtildi...
Yaralıların içinde bir çok karadenizlininde bulundugu açıklandı...
Karadanize ateş düştü arkadaşlar....Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
- Alıntı
Yorum
-
Daha önce şuraya bir şeyler yazmayı düşündüm; yazdım, sonradan sildim, tekrar yazdım, tekrar sildim..
Daha sonra ne yazarsam yazayım karşımızda duran şu feci durum karşısında hafif kalacağını düşündüm..
İnsan hayatının özellikle İstanbul' da ne kadar da ucuz olduğunun bilincine bir kez daha vardım..
Daha sonra aklıma, daha bir kaç gün önce malum partinin mitinginde terörist başının posterleri ile dolaşan ve her yerde ayrılıkçı bayraklarını hoyratça sallayan "insanlar" geldi..
Oysa ki dağ başında aradığımız teröristlerden daha tehlikeliydi onlar. Zira aramızdalardı ve dağdakilerden çok daha fazla bilinçli birer suçluydular..
Ama ne var ki siyaset denen iki yüzlü kaypak oluşum onlara dokunulmasına, sorgulanmasına, cezalandırılmasına müsaade etmiyor ve bu "kara komedi" gözümüzün önünde sürüp gidiyor maalesef.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
Patlama Istanbulda Oldu Acisi Karadenİze Dustu Olenlerin 5 Tanesİ Trabzonlu 1 Tanesi Rizeli 1 Tanesi Giresunluydu. Gungoren Haznedarli Olarak Yuregim Buruk Bogazim Dugum Dugum Beni Cok Derinden Etkiledi Bu Olay.. Abimin Evinin 60 70 Metre Ilerisinde Bir Bomba. Cok Sukur Ki Abim Yengem Ve Yigenlerim Trabzon Ofta Tatildeydiler. Ve Biliyorum Ki Ilk Patlama Oldugunda Abim Istanbulda Olsaydi Hemen Kosacakdi Bu Aci Belkide Katmerlenecekdi Ama Bu Aci Hala Yuregimi Burkmakda.. Lanet Olsun Bunu Yapanlara. Hepimizin Basi Sagolsun..Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
- Alıntı
Yorum
-
kansız köpekler namussuz şerefsizler
Arkadaşlar tüm milletimize geçmiş olsun.Bende patlamaların olduğu yere çok yakın oturuyorum evime 3 sokak ilerisi en fazla 50 metre uzakda.Oradan neredeyse hergün geçiyorum.Burası küçük sakin genellikle karadenizlilerin olduğu bir mahalle orasıda en işlek caddesi ve genellikle aileler gezer ve koşuşturan oyun oynayan küçük çocuklar olur.İlk sesi duyduğumda ben çok korkmadım ne olduğunu anlamadım.Balkona çıktım oraya doğru koşuşturan birsürü insanı gördüm o zaman kötü bişey olduğunu belli oldu.
Bizim ev ara sokakda olduğu için o cadde görünmüyodu ama bağrış çağrış siren sesleri geliyodu. Ailem engel olmasa bende çıkıp gidicekdim ilk patlamadan sonra.Şimdi Allah korumuş diyorum kendi kendime.Olay oldukdan sonra bütün çevredeki arkadaşları tanıdıkları sağ mı diye aradım.Telefon açılmayınca öldü mü diye düşünmeye başlıyosun.
Çok şükür tanıdıklarımdan kötü bir haber almadım.Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum.
Bu işi yapan namussuz köpekler bunu yaparak bizi sindiriceklerini korkutucaklarını sanıyolar.Ben inadına oraya gitmeye devam ediyorum daha yakınımdaki yerden değil oradaki marketten alışveriş yapıcam bundan sonra.İnadına oralarda gezinicem.Kansızlar anlasın bizi korkutamayacaklarınıBu kahpelerde ancak bu şekilde bomba koyarak çocuk öldürür.Bunun hesabını bu dünyada Türk askeri öteki dünyada Allah sorucak
En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 09:40.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
- Alıntı
Yorum
Yorum